lauantai 5. tammikuuta 2013

Hylly, osa 2Kesästä saakka olen pähkäillyt mihin tämän String Pocketin ruuvaisin. Mietin sitä vuorotellen lasten huoneisiin, työhuoneeseen, eteiseenkin. Sekä tietysti keittiöön, minne sitten päädyinkin sen laittamaan.
Ihan pikkuruinen fish-eye -efekti :)

Vaikka pitkään olinkin sitä mieltä, että jätän seinän paljaaksi, alkoi sittenkin tuntumaan siltä että joku hyllysysteemi olisi kiva. Mutta mahdollisimman kevyt ja huomaamaton - ja sellainenhan tämä pitkään säilömäni String juuri on.
Halusin laittaa keittiöön esille joitain esineitä, etteivät kaikki olisi aina kaapeissa piilossa (vaikka kyllähän niitä tähän saakkakin on esillä ollut, tason päällä vain). Oikeastaan halusin ennen kaikkea paikan mihin nostaa muutama keittokirja, ettei niitä tarvitse aina pitää pöydällä. Muutenhan kirjat ovat kirjahyllyssä alakerrassa.Nyt hyllyssä on mm. Zarrosta ostetut sokeri- ja suolakipot, TineK:n ruukku, mummon antama vanha sokerikko ja Hay:n mintunvihreä laatikko jossa säilytän tuikkuja.

Mies totesi hyllyn seinään porattuaan, että hyvä, nyt vapautuu pöytätilaa. Ja miten kävikään?1 kommentti:


 1. Kati kirjoitti 4.11.2012 klo 17.27
  Moiii,
  Ihan loistava paikka! Samaisista hyllyistä haaveilen poikien huoneisiin....;)), jonain päivänä.
  Terkkuja, Kati

  Mia kirjoitti 4.11.2012 klo 21.49
  Moikka, kyllä keittiön seinä on munkin mielestä nyt ihan oikea paikka tuolle. Ja lastenhuoneisiinhan nämä Stringit olisi myös tosi kivoja! Kyllä mäkin pitkään arvoin eri paikkojen välillä :) Saas nähdä pitääkö mennä ostamaan hyllyjä vielä lisääkin.. ;)
  Mukavaa su-iltaa!

  Niina kirjoitti 4.11.2012 klo 20.35
  Mäkin haaveilin tuosta String hyllystä keittiöön mut meille se ois ollu liian pieni kun tykkään pitää roinaa niin paljon esillä!:)
  Tykkään tosi paljon sun tyylistä ja koko kodista vaikka meillä onkin ihan erilaista :) Modernia ja selkeää mut silti ihania yksityiskohtia ja tavaroita esillä!


  Mia kirjoitti 4.11.2012 klo 21.53
  Kiitos Niina ihanasta kommentista! :) Mäkin tykkään tosi paljon teidän kodista, ihania tavaroita kauniisti aseteltuina ja niin viihtyisän kodikas tunnelma! Usein käyn teillä kurkkimassa ja ihailemassa, mutta kommentointi aina kiireessä jää..

  Ja muuten, totta puhut, kyllä tuo Pocket olisi voinut vähän isompikin olla, aika äkkiä se täyttyy. Muutama kippo hyllylle ja se on melkein siinä! ;)


  Johanna kirjoitti 4.11.2012 klo 22.14
  Tosi kaunis on hylly tuossa seinällä, hyvä ratkaisu laittaa se siihen, tulee jotenkin niin kodikkaampi kaikkine keittokirjoineen :) Mistä oot hankkinut nuo pasta ja spagettipurkit? Näyttävät kivoilta, vois melkeinpä hankkia kanssa :D


  Mia kirjoitti 4.11.2012 klo 22.37
  Kiitos Johanna! :) Pastapurkit olen ostanut Barcelonan Habitatista, kymmenen vuotta sitten. Olen nähnyt niitä jossain täällä lähempänäkin, olisiko ollut Tukholman Roomissa tai sitten ihan Helsingissä, mutta yhtään en enää tarkemmin muista missä... Mutta melkein vastaaviahan löytyy varmaan muitakin, voin vinkata heti sulle jos osuu jossain silmään! :) Mukavaa su-iltaa!


  Elina kirjoitti 13.11.2012 klo 14.16
  IhanaIhana blogi sinulla. Tuota String -hyllyä haaveilen nyt meille tyttöjen huoneeseen. Valkoisena ottaisin. :) Mukavaa viikon jatkoa sinulle.

  Elina kirjoitti 13.11.2012 klo 14.17
  Moikka, ihana ihana blogi sinulla. Tuon hyllyn haluaisin myös tyttöjen huoneeseen. Ottaisin myös valkoisena. Mukavaa viikon jatkoa sinulle.


  Mia kirjoitti 13.11.2012 klo 17.30
  Kiitti Elina kommentista! Minäkin mietin hyllyä pitkään lastenhuoneeseen, mutta päädyin sitten kuitenkin keittiöön. Kaipasin sinne kuitenkin jotain hyllyä, ja tämä oli minusta kivoin vaihtoehto. Valkoinen on tietysti aina varma valinta, mutta Stringejähän löytyy vaikka missä väreissä. Valinnan vaikeus meinasi jo uhata, vaikka valkoiseen tietenkin päädyin :)
  Mukavaa viikon jatkoa sinullekin!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!