sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Sunday snapshots

Sain Canonilta testiin erittäin monipuolisen, mutta myös helppokäyttöisen EOS 600D -järkkärin.  Tutustuakseni tarkemmin kameraan ikuistin sillä kaikenlaista täältä meiltä. Erittäin sekalainen kattaus siis, olkaa hyvät!


Kylpyhuoneen parfyymitarjotin
Maailman parhaita keltaisia tomaatteja Porvoon saaristosta


Makuuhuoneen lamppu


Potretteja makuuhuoneen lipaston päällä


 Menneen kesän jäänne möhkälemaljakossaan...


... eilen pihalta - kaivinkoneen alta - pelastettu lupiini. Ihmeelliset, kuukausi toisensa jälkeen alati kukkivat lupiinit ovat nyt muisto vain. Paikat on myllerretty uuteen uskoon: savea, multaa, märkää maata, sellaista meidän pihalla juuri nyt.

 


PS. Habitare-lippuarvonnan, eli kaksi lippua em. messuille voitti Manna mainiosta VillaKoira-blogista. Onneksi olkoon, nähdään siellä!

6 kommenttia:

 1. Moi Mia,
  Meille tulee kaivuri ylihuomenna.:)
  Saadaan sepelit sun muut paikoilleen.
  Terkkuja ja Onnea lippuvoittajalle!
  T,Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa! Ihana varmasti päästä laittamaan pihaa. Meillä on edelleen tuo muta/savi/multamaa tuossa, mutta ainakin aidan tekeminen on jo jollain tasolla aloitettu. Edistystä se on pienikin edistys :) Tänään hiplailin Stockalla kukkasipuleita mutta jätin vielä ostamatta...

   Poista
 2. Itselläni on ollut nyt käytössä EOS 550D ja hyvä on ollut, aivan eri tasoisia kuvia sillä saa kuin puhelimella ja pokkarilla vaikka taitoja ei olekaan. Seuraavaksi saan sitten käyttööni tuon 600D:n ja harjoittelu järkkärillä jatkuu. :) En itse ole ehtinyt vielä tekemään mitään juttua kamerasta, mutta materiaalia on jo kertynyt aikalailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän järkkärillä saa ihan erilaisia kuvia otettua. Mulla on pari järkkäriä (joista toinen tosin filmi- eli sitä ei kyllä valitettavasti tule enää käytettyä) mutta olen suunnitellut uuden hankintaa. En vaan vielä tiedä minkä ostaisin! Mukavia kuvaushetkiä sinne!

   Poista
 3. Kivoja otoksia! Tosta parfyymitarjottimesta tykkään erityisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Parfyymitarjotin tarttisi taas päivitystä, ihastuin tänään muuten siihen Marc Jacobsin uuteen Dot'iin. :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!