tiistai 11. syyskuuta 2012

Ostoslistaa syyskotiin

Syksyn tulon huomaa monista asioista, kodissa puuhaaminen on yksi niistä. Vaikka mulla ei siinä kovin paljon eroa olekaan verrattuna esimerkiksi kesään, niin syksyllä kuitenkin ihan konkreettisestikin ryhtyy viettämään enemmän aikaa sisätiloissa ja samalla sitä tulee puuhattua kotona kaikenlaista. Paikkojen uudelleen järjestelyä, kaappien siivousta (lasten kaapeista pitäisi korjata pois kaikki kesän aikana pieniksi jääneet..), toki on myös hauska päivittää koti syksyyn sopivaksi.
Ja pimeä tulee jo aika aikaisin, oletteko huomanneet? Meillä ei edelleenkään ole kaikkia tarvittavia lamppuja (no, ei niitä oikeastaan puutu kuin kuopuksen huoneen katosta) ja nyt lisävaloa alkaa jo tarvitsemaan. Olen aivan ihastunut tähän House Doctorin valosarjaan, jota ihana Kati myy Grey&White -kaupassaan. Lähdin sitä ostamaan, ja tietäähän sen miten siinä kävi. Ostoslistalle ilmestyi vaikka mitä muutakin erittäin_tarpeellista näin syksyn tullen. Tein pitkästä aikaa ostoslistakollaasinkin, johon keräilin itselleni toivelistaa. Näistä se syyspesä sitten rakentuu...


PS. Meillä muuten valetaan tänään ekan kerran tien viereen tulevaa piha-aitaa. Aita on noussut kuin huomaamatta miehen ja teräsvaarin toimesta. Reippaita ovat! Ja aidan valmistuminenhan tarkoittaa sitä, että mä pääsen pian istuttelemaan niitä puitani (ainakin näin toivon :))!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!