keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Nahkaa ja toasteja

Sain viikonloppuna tädiltäni vanhan, varmaan vuonna -70 Marokosta ostetun nahkapallin.  Tämä on musta ihana! Palli on kauniin vaaleanruskeaa paksua nahkaa mustavalkoisin terein ja patinoitunut silkkisen pehmeäksi. Muistan tämän itse ihan pienestä tytöstä, ja viime vuosina omat muksuni ovat tykänneet konttailla ja pomppia tämän päällä. Nyt palli on siis muuttanut meille. Kiitos vielä S, hoidan sitä hyvin!


Palli kuuluu täyttää sanomalehdillä suoraksi ja jämäkäksi (vähän harmittaa että vanhat sanomalehdet on purettu sisältä, miten hauska niitä olisi ollut katsella!). Tällä raukalla ei ole vielä tarpeeksi paperia täytteenään, täytyisi ehkä mennä dyykkaamaan lehtienkeräyslaatikolle.


Postinlaatikkoon oli muuten ilmestynyt tänään Toastin uusin kuvasto. Sen kuvissa oli hauskasti samaa fiilistä kuin nahkapallissani - värit ja matskut täsmäävät - vaikka muuten mitään Marokko-henkeä ei kuvista löydykään.

Nappasin katalogista muutaman kuvan, joissa on noita samoja sävyjä ja tuntua. Erilaisia taljoja, patinoitunutta nahkaa, puuta; ronskeja luonnon materiaaleja. Nämähän ovat tosi pinnalla juuri nyt (mielestäni hyvät, aidot materiaalit ovat kyllä pinnalla aina). Aivan ihania lamppujakin siroteltu ympäri katalogia!Samaa henkeä löytyi hauskasti myös punkkupullon etiketistä:


Ja luonnonmateriaaleista puheen ollen, tässä niitä parhaasta päästä :) Varsinainen prinsessa ja herne... PS. Super-mielenkiintoinen Habitare on siis startannut tänään! Itse en taida ehtiä sinne kuin vasta sunnuntaina, mutta silloin notkunkin siellä sitten koko päivän. CASA-blogiportaalin esittelytilaisuudet ovat su klo 12.30 ja 15.00, show'ta vetämässä on sisustussuunnittelijanakin kunnostautunut ihana Teuvo Loman! Nähdäänhän siellä?

10 kommenttia:

 1. Hedda <3 <3 <3
  Nähdään habitaressa!

  VastaaPoista
 2. Hyvännäkönen palli ja mikkä sävyt siinä, nam, tykkään kovasti!
  Hitsi, ihania kuvia tuossa katalogissa! ei vissi saa tilattua ihan tuosta vaan? Vai saako ja mistä? Kävin yhellä sivulla ja siellä oli vaan Englanti tilausmaana...
  Ja tuo aito luonnonmateriaali tuossa viimisessä kuvassa, söpöläinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Meän Satu! :) Luonnonmateriaali ja minä kiitetään :D Palli on mustakin ihana, olin ihan ihmetyksissäni kun täti päätti siitä luopua :)
   Mä sain muistaakseni joskus täytettyä sen tilauskaavakkeen siellä Toastin saitilla, siitä on jo jonkun verran aikaa. Oisikohan ne nyt muuttaneet sitä?

   Poista
  2. Onneksi luopu ko soppii teille niin hyvin :)
   Siellä Toastin sivuilla saa vaan Englantiin tilattua, tai sitte molen väärällä sivulla :)

   Poista
  3. Hei Satu, mä tsekkaan ton paikan mistä sen tilasin ja ilmottelen sen sulle mahd. pian, vklopun aikana vielä :)

   Poista
 3. Hei, ompa ihana palli ja väri just oikea!

  Ompa kiva blogi, joten tulen toistekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Hanna kun löysit tänne, tule ilman muuta toistekin! :)

   Värit on kyllä ihan nappiin tossa pallissa, lempparivärini :)

   Poista
 4. Voi te onnekkaat! Pitäkää huomenna hauskaa :) Ja palli näyttää mukavan kotoisalta ja pehmoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kirpparikeijulle! :) Me pidetään hauskaa, voi harmin harmi kun et pääse mukaan :(

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!