lauantai 15. syyskuuta 2012

Blogin 10 teemaa

Sain jo jonkin aikaa sitten Pihkalan Annalta haasteen, jossa tulisi kertoa bloginsa teemat kymmenen kuvan muodossa. Tämä osoittautuikin ihan hyödylliseksi 'kotiläksyksi'; miettiä vähän tarkemmin mistä jutuista oma blogi muodostuu.

1. Rakentaminen
Siitä kaikki lähti. Saatiin rakennuslupa, blogi starttasi samaan aikaan. Raksaamisen ajan kirjotukset luonnollisesti koskivat rakentamista ja niitä vaiheita, missä kulloinkin mentiin. Ohi se ei vieläkään kokonaan ole, joten raksajuttuja jollain tahdilla on luvassa jatkossakin.


2. Sisustus
Nykyään Villa Heddassa on keskitytty enemmän tähän puoleen. Silti sisustus on edelleen vaiheessa. Yllättävän hankalaa esim. ripustaa tauluja neitseellisille seinille! Hankalaa toki siinäkin mielessä, että tarvitsen siihen aina apurin, kivisten seinien keskellä kun asutaan... Ja eihän sisustus ikinä olekaan täysin 'valmis' vaan elää koko ajan.


3. Inspiraatio
Inspiskuviani aloin taltioimaan myös blogin puolelle. Koteja mitkä inspiroivat, koteja joilla on sielu. Sellaisia perus-sisustuskatalogikoteja vähän kammoan, joissa kaikki on hankittu samasta paikasta, kerralla valmiiksi. Ruotsalaiset ovat tässä(kin) niin loistavia, että osaavat saada sielukkuutta ihan myyntiä varten stailattuihinkin asuntoihinsa. :)


4. Pikkuprojektit
Kutsuttakoon niitä vaikka DIY'ksi. Vaikka en tosiaan ole mikään handyman, huomaan usein silti väsäileväni jotain, mikä ainakin löyhästi mahtuu tuon käsitteen alle.


5. Piha ja puutarha
Tällä hetkellä meidän piha on yhtä savikuoppaa. Pihan korot alkavat olla jo oikeat suurimmilta osin ja pihaa tiestä erottava aita valmistuu parhaillaan. Toiveissa on ehtiä tekemään vielä jotain istutuksia tämän syksyn aikana.


6. Tuotekollaasit, ostoslistat, toivelistat
Näiden tekeminen on viime aikoina jäänyt vähemmälle, mutta olen huomannut että tämä on ihan oiva tapa jäsentää omia toiveitaankin. Lisäksi niiden tekeminen on hauskaa!7. Ostokset
Heh, tietysti. Vaikka karu totuus vieläkin on se, että käytän rahojani suurimmaksi osaksi edelleen kaiken maailman harjateräksiin ja osa pitkäänkin himoitsemistani hankinnoista odottelee edelleen meille muuttoa, kyllä tässä silti raksakamojen lisäksi jotain mukavampaakin silloin tällöin hankitaan.


8. Elämä
Joskus jotain jokapäiväiseenkin elämään (tai juhlaan) liittyvää pääsee mukaan. Lapsia, ruokaa... mitä milloinkin.


9. Koira
Karvainen perheenjäsen, jonka kaima tämä blogikin on. Enpä tiedä voiko häntä ihan teemaksi kutsua, mutta vilahtelee ainakin kuvissa aika usein.


10. Valokuvaus
Tätä yritän kovasti opetella ja turhaudun, kun kuvani eivät näytä samalta kuin sisustuslehdissä...


Kiitokset vielä Annalle haasteesta, tätä oli hauska tehdä!
Haaste on tainnut kiertää jo aika monessa blogissa, mutta kokeillaan ehtisivätkö KotilatoMy Living ja Coco tarttua tähän.

Nyt sitten valmistautumaan huomiseen Habitareen ja muuttoon Casablogit-osoitteeseen. Lähes kaikki vanhat jutut löytyvät jo uudesta osoitteesta ja ensi viikon aikana myös kaikki nämä uusimmat blogspotin puolelle tekemäni postaukset tulevat päivittymään tuonne. Olisin ihan tositositosi iloinen jos löytäisitte tuonne uuteenkin paikkaan ja päivittäisitte uuden osoitteeni blogilistoillenne, niihin missä olen mukana. Kuten jo sanottua, Villa Hedda säilyy erittäin villaheddamaisena myös jatkossa.

Auringontäyteistä lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!