perjantai 31. elokuuta 2012

Perjantain suunnitelmat


Tämä ilta vietettäköön lokoisasti juuri tässä.
Suuna päänä sinne tänne pää kolmantena jalkana -kiirepäivien jälkeen ei voisi olla parempaa tapaa aloittaa viikonloppu.

Varsinkin, kun huomenaamulla meille saapuu kauan ja hartaasti odotettu vieras: kaivinkone!

Rennon letkeää iltaa sinnekin, kamuset.
 


14 kommenttia:

 1. Tänään aamulla oli iiihana herätä perjantai fiilikseen. Rentoa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Syksy kiireineen on kyllä näköjään tosiaan alkanut, joten viikonloppu tuli enemmän kuin tarpeeseen. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinnekin! :)

   Poista
 2. Onpa teillä siinä leppoisan, tunnelmallisen ja kauniin näköinen paikka. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Irina! Kerrankin muistin sytyttää ne kynttilätkin :)

   Poista
 3. Jokos teidän rappaus on kokonaisuudessaan valmis? toivoisin ulkokuva päivitystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rappaus on valmis alakerran terassin pilareita lukuunottamatta (niistä puuttuu se valkoinen pintakerros). Kuvapäivitystäkin tulossa!

   Poista
 4. Näyttääpäs kaikin puolin kauniilta ja rentouttavalta. Mä puhdistin mun kynttiläalustat valmiiksi, mutta datasin niin kiivaasti koko illan, että unohdin sytyttää ne kynttilät. :D

  Ajattelin muuten teitä Laivakoiraa iltakävelylle viedessäni. Kohtasimme toisen parsonin ja kauhea terrieriräyhääminen alkoi saman tien ja ajattelin, että tekeeköhän kaikki parsonit tätä automaattisesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Norppanen, mulle käy yleensä ihan sama! :) Olisikohan nämä peräti kolmannet kynttilät, mitkä muistin sytyttää kesän aikana.

   Niin telepatiaa - et usko, mutta tein samaa eilen iltalenkillä; ajattelin teidän Laivakoiraa! Hedda alkoi räyhäämään naapurin symppishauvelille (ei terrieri), joka vaan kiltisti ja vienosti nuuhkaisi meidän rähinärouvaa. No, se oli vain pientä murinaa, eli onneksi eivät mitään tappelua sentään pistäneet pystyyn. Vaikka Heddakin osaa olla myös maailman lempein ja hellin, ja useimmiten onkin. Hedda on muuten kettuterrieri, mutta kai se tietynlainen räyhääminen on kaikilla terriereillä niin geeneissä. :) Paitsi sillä maailman lungeimmalla airedalen terrierillä, joka meillä oli lapsuudessa.

   Meidän pitää järkätä treffit näille meidän räyhääjille, niin katsotaan jos vaikutus vaikka kumoaisi toisensa?

   Poista
  2. Ai Hedda on kettis, miten mä en ole tajunnut... Se on jotenkin niin parsonin näköinen kaikissa kuvissa.

   Meidän Laivakoira kategorisesti vihaa muita koiria, mutta rakastaa ihmisiä (paitsi posteljoonia). Meillä oli cairn, kun olin lapsi ja muistan siltä ajalta noi ihan samat terrierirähinät. Mikähän siinä on? Luulevat olevansa isompia kuin ovatkaan. :D

   Poista
  3. Monet luulee Heddaa parsoniksi, ihan tuttua :)

   Ehkä toi räyhäävyys on (fyysisesti) pienempikokoisten terriereiden ominaisuus, koska tosiaan sillä mun lapsuuden airiksella ei ollut mitään räyhäämistaipumuksia. Heddiksellä sitten sitäkin enemmän; kyllä sillä koirakavereitakin on, mutta useimmille lajitovereille vaan pitää uhitella. Ihmisiä sekin rakastaa yli kaiken. :)

   Poista
 5. Ihanan tunnelmalliset kuvat! Mietin just yks päivä, että kynttilälaatikot taitaa olla jossain kämppäkodin varaston uumenissa laatikkopinojen alla, joten täytyy kipaista kynttiläostoksille :). Raksalla lattiavalut häämöttää ja hommat edenneet tasaista tahtia. Sisustussuunnitelmat pyörii mielessä ja keittiö yms. suunnitelmat ovat valmiit. Kävin muuten tsekkaamassa VillaKoiran-blogipostin ja kiitoksia paljon, voitin Villa Heddan arvonnassa Habitareen liput :) ! Tunnelmallista syksyä, Manna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manna ja onneksi olkoon lippujen voitosta, Habitaressa nähdään! :) Sieltä varmaan löytyy vielä lisäinspiraatiotakin VillaKoiran sisustussuunnitelmiin, ihan kohtahan pääsettekin jo niitä toteuttamaan. Tunnelmallista syksyä teillekin! :)

   Poista
  2. Juu, aivan varmasti Habitaresta tarttuu jotain mukaan ihan ideoina, että myös konkreettisesti ;) ! Bloggasin juuri Villa Heddan lipuista tuonne, kun postasin myös pieniä sisustusjuttuja. Ihana päästä fiilistelemään sisustusten ja pintamatskujen parissa! :)

   Poista
  3. Samoin, odotan jo innolla messuja. Saa nähdä mitä kaikkea mielenkiintoista siellä tänä vuonna on :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!