perjantai 10. elokuuta 2012

Esikoisen huoneessa

Muutama räpsy esikoisen huoneesta, kaapin pikasiivouksen jälkeen. Mikähän siinä on, että tavarat harvemmin löytävät takaisin oikeille paikoilleen leikin jälkeen? Eivät meillä ainakaan.


Operaatio "Huone eskarikuntoon" on pikkuhiljaa aloitettu. Liukuovikaapisto, josta löytyy vaatesäilytys sekä - yllätys - lisää leluja ja pelejä, odottaa vielä uudelleen organisointia. Huoneeseen on tulossa ihan uuttakin, mm. Ferm Livingin iso liitutauluseinätarra ja Hang it all -naulakko, ehkäpä uusi pöytäkin.

Nyt huoneen yleisilme on hiukan liian romanttinen, niin äidin kuin sen asukkaankin mielestä. Vanhalle intialaiselle kaapille ja rautasängylle tarvitaan kaveriksi jotain paljon modernimpaa.










4 kommenttia:

 1. Oih! Minusta aivan ihana pikkutytön huone eikä yhtään kyllä liian romanttista :) mutta tietekki makuasioita :) Ja tuo vitriini on upea! Ottasin heti ittellekki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kivasta kommentista, Meän Satu! Vitriinin ostin esikoiselle hänen vielä köllötellessään masussa ja se on kyllä ollut oiva ostos. Alkuun kaappi toimi vaatekaappina, ja nyt lelu- ja kirjakaappina. Mukavaa sunnuntaita! :)

   Poista
 2. Ihana! Minä ressu en pääse sisustamaan vaaleanpunaisella;)) - (olen kade)!
  T,Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! <3 Sulle jää sitten kaikki ihanat sinisen sävyt, beiget, harmaat, ruskeat, jne. jne. jne... :)
   Ihanaa viikonlopun jatkoa!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!