sunnuntai 26. elokuuta 2012

Autumn bliss

Viikonloppuna saatiin nauttia ihanan kesäisestä säästä. Kotiin on kuitenkin saapunut jo hieman syksyn tuntua. Omenoita tumman liilalla vadilla, kuivattuja hortensioita. 

Keraaminen muna on Cafe Latte Spiritistä, Leppävaarasta. Tunnelmallinen kauppa ja paikka - upea vanha kartanomiljöö - jossa kävin ihan ensimmäistä kertaa nyt menneenä viikonloppuna Kartanon kesäpäivä -tapahtumassa.

Kesä on ihanin, mutta ei syksyssäkään mitään vikaa ole. Omenoiden tuoksu toi sen kaiken taas mieleen; kirpeät aamut, hämyisät illat. Lenkki meren rannassa syysmyrskyn pauhatessa ympärillä. Ja se tunne, kun sateen ropistessa ikkunaan istuu nojatuolissa lukemassa, höyryävä teekuppi pöydällä vieressä.  Talven kanssa emme ole ylimpiä ystäviä, mutta muiden vuodenaikojen alkamista odotan aina sitäkin innokkaammin.

4 kommenttia:

 1. Ootko ite kuivattanu hortensiat? Jos oot, niin onko vinkkejä antaa? Ihanan näkösiä ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ansku! Itse olen kuivattanut hortensiat, eli leikannut oksat ulkona olevasta ruukkuhortensiasta ja nakannut ne maljakkoon, missä ei siis ole vettä. Siinä ne sitten vaan ovat ja kuivuvat ja ainakin toistaiseksi ovat säilyneet nätteinä. Kummempia vinkkejä mulla ei siis ole :) Syyshortensiat muuten myös kuivuvat tosi kauniisti, samalla tavalla olen kuivattanut myös niitä.

   Poista
 2. Kauniit sävyt, kauniita kuvia! :o)
  -Anniina

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon Anniina! :) Elokuussa alkaa tummia sävyjä taas kaipaamaan..

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!