perjantai 20. heinäkuuta 2012

Woodblinds

Stilleben huussissa.

Yläkerran kylpyhuone on yksi niitä harvoja paikkoja täällä meillä, joka on suht. valmis (paitsi se lamppu peilin yläpuolella on kiinnittämättä..). Jotain tästäkin huoneesta vielä puuttuu: ikkunaan täytyisi keksiä verho.


Sälekaihtimia (mattahopeisia) olen miettinyt tähän saakka, mutta sopisikohan sittenkin sellainen puusäleluukku? Ikkunahan on tosi kapea, joten mitään avautuvia luukkuja tähän ei saa, mutta voisikohan luukuista valmistaa sellaisen yksiosaisen version?

Suomessa tällaisia puusäleluukkuja valmistaa ainakin Woodblind, alla olevat kuvat on napattu yrityksen sivuilta.
Onko teillä kokemuksia tällaisista puusäleluukuista? Kannattaako näitä edes asentaa kosteaan tilaan - tuskinpa? Jos teillä tulee mieleen jotain vaihtoehtoja noille tai sälekaihtimille, niin kertokaahan. Pimeät aamut ja illat ovat tulossa, ja silloin olisi ihan kiva että ikkunassa olisi jotain näkösuojaa.PS. Bloggaaja huikkaa vielä, että Villa Hedda on myös Facebookissa. Käy tykkäämässä!


4 kommenttia:

 1. Mie kyllä tykkäsisin siitä puusäleluukku ajatuksesta -- olen miettinyt niitä kodinhoitohuoneen ja keittiön isojen lasiovien eteen myös -- varmasti niitä saa kosteaan tilaan sopivia.
  Ihanan näköistä!
  T,Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai säkin olet miettinyt niitä, kuulostaa kyllä aivan mahtavalta ja sopisivat varmasti upeasti teidän isojen lasiovien eteen:) Täytyy alkaa selvittämään tuota kosteantilan sopivuutta, saitiltaan en löytänyt mainintaa siitä.

   Ihanaa viikonloppua Katille! :)

   Poista
 2. Hei ihana nähdä vilaus sua <3! ! Ootko miettinyt jos ikkunan sprayaisi himmeäksi, tai joku sentyyypinen tarra, tms.?
  T. Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, uskaltauduin! ;)
   Joo, itseasiassa mulla kävi tuokin vaihtoehto mielessä, en kuitenkaan haluaisi ikkunaan mitään 'pysyvää' ratkaisua eli maalia. Mutta tuollaisia tarrojakin kyllä tosiaan on joilla saisi sellaisen himmeän pinnan, se ehkä voisikin olla... Kiitos Emma kommentista! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!