sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Villa Hedda Meidän Talossa

Uudessa Meidän Talo -lehdessä on pieni juttu, jossa 'annan vinkkejä aloittelevalle bloggaajalle' (ihan kun tässä nyt tosiaankaan oltaisiin mitään asiantuntijoita :)). Tämä johtuen tietysti tästä taannoisesta rakennusblogien ykkössijasta.


Lapset ovat lukeneet lehden ihan hiirenkorville: "Kato äiti, meidän Hedda on tässä lehdessä!" (ja tämä yhä uudelleen ja uudelleen..)

Tämän jutun perusteella blogissa vieraileva saattaa ihmetellä että mikä ihmeen rakennusblogi... Eihän tämä ei ole ollut pelkästään sellainen enää aikoihin (jos koskaan?). Postauksia taaksepäin selailemalla löytyy kyllä niitä raksatyyppisiä juttuja, ja on niitä tulossa jatkossakin. Kunhan päästäisiin tekemään taas jotain muutakin kuin rappaamista - tarvitseeko sanoakaan, että se yksi seinä on edelleen tekemättä. Miehiä odotellaan illaksi töihin, mutta saattaahan se olla että joku toinen työmaa menee taas meidän edelle. 


Rennon letkeää pyhäpäivää!

4 kommenttia:

 1. Kipaisempas ostamaan tuon lehden, jotta saan lukaista jutun teidän kauniista kodista! <3 Ja ihan oikeaan osoitteeseen on mielestäni ykkösija tullut! Onnea siitä vielä kerran! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Miiaseni! <3 Nyt täytyy hei nopsaa varoittaa että jutussa ei ole mitään meidän kodista, ainoastaan muutama 'vinkki' bloggaamisesta kiinnostuneille. :)
   Mukavaa sunnuntaita ja tsemppiä makkarirempan kanssa!

   Poista
  2. sehän ei haittaa, minusta on ihana kerätä talteen blogisiskojen lehtijuttuja. <3 <3 Meidän makkariremppa seisoo huomiseen iltapäivään. Sitten tulee remppamies hoitamaan koteloinnin (ja sen on kans paras tulla tai menen hakemaan sen väkisin paikanpäälle =D). Illalla aletaan miehen kanssa maalamaan ja maalataan niin kauan kuin on tarvis. Toivottavasti aamuun mennessä olisi valmista. :)

   Torstaihin mennessä täytyy nimittäin olla koti turvallisesti valmiina, koska tyttömme jää pikkusiskoni hoivaan kun mie lähden tuulettumaan kaupungille mitä parhaassa seurassa. ;)

   Ihanaa iltaa!!! <3

   Poista
  3. Ok :) Täytyy munkin muistaa laittaa toi juttu arkistoihin..

   Voi että, ihanaa että teillä on jo huomisen aikana valmista! En malta odottaa että näen kuvia uudistetusta makuuhuoneesta. Parempi siis että remppamies saapuu paikalle joo!

   Ja hei miten sattuikin; mäkin olen lähdössä torstaina ulos! Seura on priimaa mullakin ;)
   Ihanaa iltaa sinnekin ja maalausintoa huomiselle! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!