perjantai 27. heinäkuuta 2012

Uutisia

No niin, paljastetaan homma täälläkin :)

Villa Hedda muuttaa uuteen 16.9.2012 avautuvaan sisustusblogiportaaliin nimeltä CASA-blogit. Portaalin lanseeraus tapahtuu Habitaressa tuona samaisena päivänä. Jännää!


Portaalia on rakentamassa koko joukko mahtavia tyyppejä ja onkin iso ilo olla mukana starttaamassa ihan uutta, hienoa juttua.

Blogini tulee säilymään täysin entisellään; kirjoittelen jatkossakin omalla tyylilläni sisustamisesta ja rakentamisesta - ja muustakin kiinnostavasta kun sille päälle satun. Toivottavasti seuraatte mukana uuteen osoitteeseen ja luette juttujani jatkossakin!

Osoite tulee muuttumaan vasta tuolloin syyskuussa, joten siihen saakka Villa Heddan löytää täältä vanhasta tutusta paikasta. Infoan teitä vielä tarkemmin kunhan asiat tulevat ajankohtaisemmiksi.


PS. No, yksi juttu tulee muuttumaan tai pikemminkin palaamaan vanhaan suuntaan; tuo yläbanneri. Ekaksi tykkäsin tekemästäni uudesta versiosta, mutta nyt pidemmän aikaa sitä katseltuani on se mielestäni mun tyyliin kuitenkin liian shabby. Siksi muutin tuota blogikuvaustanikin vaihtamalla shabby chicin ripauksen sanaihmetykseen 'tanskalais-ruotsalaisuutta'. Se ehkä kuitenkin kertoo tyylistäni paremmin: rentoa ja ajatonta, modernia ja pelkistettyäkin höystettynä pienillä asioilla jotka voivat olla vaikkapa romanttisia tekemättä tyylistä silti romanttista. Hmm... tajusikohan tätä kukaan? ;)

16 kommenttia:

 1. Kovasti onnea näistä uusista tuulista! Habitaressa tavataan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Irina :) Kivaa, nähdään Habitaressa!

   Poista
 2. Ihana postaus! :) Tykkään kovasti vanhasta ja uudesta bannerista, joten vaikea on valita kumpi vie voiton. :)

  Ja mahtavaa päästä kanssasi bloggaamaan samaan portaaliin, joten kippis sille! <3

  Ihanaa iltaa! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia! :) Mäkin olin eka ihan innoissani uudesta banskusta, mutta jotenkin vaan tuntuu ettei se kuitenkaan ihan ole mun ja tämän blogin tyylinen. Tuossa se nyt kuitenkin vielä on, siihen saakka kunnes ehdin tehdä uuden/fixata sitä.

   Mä kippistelen nyt kahvilla, jee meille! Ja ihanaa lauantaipäivää! <3

   Poista
 3. Hei wau, hienoa! Paljon onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Norppa! <3 Onhan tää aika jännää.. :)

   Poista
 4. Hei onnea, hieno juttu! Mutta älä vain muuta tyyliäsi mihinkään suuntaan, sinulla on hyvä maku ja blogisi tosi kiva. Aika erilainen kuin muilla tulevilla portaalikolleegoillasi joten pidä oma tyylisi! Terv. Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Emma, kiitos kommentistasi! Blogi ja tyyli eivät tule muuttumaan mitenkään, samalla tavalla mennään jatkossakin. Itse olen sitä mieltä että erilaisuushan on rikkaus ja erityyliset blogit tekevät portaalinkin vain kiinnostavammaksi, kaikkien ei tarvitse olla samanlaisia. Mutta mun oma tyyli pysyy siis samana myös jatkossa, that's for sure! :)

   Poista
 5. Kippis ja kulaus myös täältä sinne! Habitaressa toivottavasti nähdään viimeistään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kippis sinnekin, Cride! :) Viimeistään Habitaressa nähdään!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Iltapäiväkahvikippikset täältäkin blogisiskolle! :)

   Poista
 7. Onneksi olkoon, huippujuttu! Tulen katsomaan teitä Habitareen:)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!