perjantai 6. heinäkuuta 2012

PorvoossaPorvoo on yksi suosikkikesäkaupungeistani täällä Suomessa. Tänä kesänä olen piipahtanut siellä vain pikaisesti, mutta toivottavasti ehdin pian takaisin paremmalla ajalla.

Täytyy myöntää, että Porvoolla olisi varmasti paljon enemmänkin annettavaa kuin se, mitä siellä yleensä teen; juoksen läpi vanhan kaupungin ja ne lempikauppani. Sitten pysähdyn jätskille tai syömään, ja jatkan matkaa maalle tai kotiin. Shoppailu on siis lähes aina visiittini tarkoitus.Lempikauppani vanhan Porvoon puolella on Welmans. Kaunis, tunnelmallinen koti- ja keittiötavaraliike, joka myy mm. Brukaa. Yläkerrasta löytyy huonekalujakin.

Toinen lempparini on Skafferi, siirtomaatavaraliike eli mitä ihanimpien herkkujen kauppa. Shoppailun lomassa putiikissa voi nauttia espressokupposenkin.
Liina Interiörissä täytyy myös toki käväistä.
Destiny Store myy sisustustuotteita (mm. Tine k:ta löytyy), vaatteita ja koruja.


Sitten ne pakolliset jätskit tietysti. Palkat makutuomareille. :)Kun näin surkean näköisenä tuijotan, niin ihan varmasti saan nuolla loput. Ja sainkin.

2 kommenttia:

  1. Heddahan se siellä niin suloisesti kurkistaa:) Tänä kesänä en ole vielä ehtinyt vierailemaan Porvoossa, mutta onneksi kesää on vielä jäljellä. Torin laidalla on ihana kakkukahvila, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinkakohan monta vuotta me ollaan suunniteltu yhteistä reissua Porvooseen? Monta :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!