maanantai 9. heinäkuuta 2012

Pikku juttu

...mutta iso muutos!Viime marraskuussa Artillerietista tilaamani Paris-juliste on vihdoin seinällä (=nojaamassa seinään). Bravo, kymmenen pistettä ja papukaijamerkki mulle! Niin pitkällä en tietystikään ole, että olisin sen vielä(kään) kehystyttänyt, mutta tuossa se nyt on, vanhoissa kehyksissä.

Alakertaa siivotessani eteen tupsahti vanha kehystetty Picasson näyttelyjuliste, jonka kehykset nappasin tähän tarkoitukseen. Väärän kokoisethan ne ovat, mutta nyt juliste on ainakin esillä eikä siellä pahviputken uumenissa. Picasson alta löytyivät jotkut vanhat paspiksetkin, jotka hauskasti ovat haalean beiget, eivätkä normivalkoiset. Istuvat kivasti tuon hennosti kermanvärisen Pariisin ympärille.
Tykkään niin tuosta viehkeästä vintagefiiliksestä, minkä taulu tuo mukanaan. Se aiemmin tv:n vieressä ollut Therese ei oikein sopinut tähän huoneeseen ja pisti silmääni koko ajan.Kyllä juliste on silti vielä kehystettäväksi menossa, sen se ansaitsee.

Ja telkku, se on ihan hirveä möhkäle!

8 kommenttia:

 1. Love it!! Ihana taulu <3
  t. Liisa

  VastaaPoista
 2. Oi miten kaunis taulu.Mistä siis tilasit tuon?
  Yt. Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Tilasin julisteen Artillerietista; http://www.artilleriet.se/
   Toimitus oli nopea ja kaikin puolin luotettava. Ihania tavaroita siellä muutenkin kauppa pullollaan :) Tähän julisteperheeseen on muuten tullut uusi versio Manhattanin ja Pariisin seuraksi: Bombay.

   Poista
 3. Voii täälläkin on ihanaa. :) Liityin myös seurailijaksi. Mainosalaa ja muksuja lukuunottamatta tuo kuvaus sopisi myös minuun täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Ihanaa, tervetuloa! :) Meidän maut taitaa mennä aika hyvin yksiin!

   Poista
 4. Hei.Ihana blogi sinulla. Rakennamme taloa ja meille tulee myös isot kiinteät ikkunat olkkariin ja verhovaihtoehtoja on siihen mietitty. Huomasin että sinulla on isoissa ikkunoissa sälekaihtimet, näyttää hyvältä. Oletko kiinnittänyt ne kattoon vai ikkunan yläreunaan? entä miten on toimineet? olen miettinyt onko sälekaihtimet raskaat käyttää isoissa ikkunoissa. Saako siis helposti laskettu ja nostettua? t. Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marika ja sorry että vastaaminen on kestänyt. Meillä on tosiaan valkoiset, puiset sälekaihtimet melkein kaikissa ikkunoissa. Ne on kiinnitetty ikkunan yläreunaan. Ovat toimineet ainakin toistaiseksi oikein hyvin, vaikka nostelen ja laskenkin niitä melkein päivittäin ja useitakin kertoja per päivä. Meillä oli yhdessä vanhassa asunnossa myös puiset sälekaihtimet, mutta niissä säleen leveys oli 5 cm (näissä on nyt 3 cm) ja leveyttä paljon näitä enemmän. Ne oli tosi raskaat käyttää, joten annoinkin niiden olla pääasiassa alhaalla ja availin vain säleitä. Mutta nämä nykyiset ovat siis paljon kevyemmät ja myös näiden mekanismi tuntuu kestävältä. Aion hankkia näitä vielä parit lisääkin. :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!