perjantai 27. heinäkuuta 2012

Droog for rent

Pitkä hiljaiselo blogissa taas takana. Nyt back in business - kaikin tavoin :)

Tänään inspiroiduin hollantilaisen design-brandin Droogin sisustamasta asunnosta, joka sijaitsee kauniissa belgialaisessa Gentin kaupungissa. Asunnon voi vuokrata itselleen haluamakseen ajaksi, se on täysin varusteltu ja sisustettu tottakai Droogin tuotteilla. Vuokraan sisältyy mm. design-tuotteiden vapaa käyttö. :)


Droogin tuotteet ovat tosi kivoja ja samoin tämä asuntokin. Tosin tästä olisi saatu paikoin vielä viihtyisämpikin. Mitä sanotte esimerkiksi tuosta aika vaatimattomasta keittiöstä ja pehmustetuista muovituoleista?Accessoorit, hana ja mosaiikki ovat kyllä kivat!
Makuuhuoneesta löytyy vähän pehmeyttäkin.


Toinen makkareista on vähän enemmän asuntolahenkinen (tosin aika hienosti laitettu sellainen)..Kylppäri häikäisee valkoisuudellaan ja yksinkertaisella kauneudellaan, tykkään.

 

Potentiaalinen vaihtoehto hotellille, jos olisi Gentiin matka. Nyt ollaan kuitenkin pitkästä aikaa kotona ja edistetään hommia sielläkin. Terassin lattiaa olisi tarkoitus hioa, käydä katsomassa metallilistoja ja pestä noin xxx koneellista pyykkiä. Siinähän se viikonloppu meneekin :)

Aurinkoista perjantaita!

3 kommenttia:

  1. Hauskat portaat :D Ja kiva tuo valaisinratkaisu ruokapöydän yläpuolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo portaat on hauskat! Ja valaisinratkaisusta tykkään mäkin. Muuten paikoin vähän liian karua, vaikka yleensä karusta tykkäänkin. Hauskaa viikonloppua! :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!