sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Candle light

Perjantai-iltana sytytin tämän kesän ensimmäiset kynttilät. Kynttilän valo hämärtyvässä kesäillassa on jotain niin ihanaa.


Tällä kertaa laitoin tuikut tuollaisiin haalistuneen hopeisiin, ohutta lasia oleviin tuikkukippoihin ja asetin peltiselle tarjottimelle.


Mulla oli tunnelmoimassa pari kaveriakin; bongaa varpaat ylimmästä ja alimmasta kuvasta :)Olettekos te jo polttaneet kynttilöitä?


PS. Ehtisinköhän tänään vielä kuvailemaan olohuoneessa tapahtunutta pientä suurta muutosta. Kyseessä on ihan pikku juttu, mutta sellainen joka on pistänyt mun silmääni koko ajan. Keskimmäisessä kuvassa se vielä näkyy, entisenlaisena.

6 kommenttia:

 1. Kauniit tuikkulyhdyt ja kiva olisi nähdä "pieni, suuri muutos". :)

  Me ollaan poltettu välillä kynttilöitä mökillä iltaisin vanhassa, mustassa Aarikan kynttilänjalassa, joka näkyy täällä:

  http://kotiolotila.blogspot.fi/2012/06/juhannustunnelmiin.html

  Kynttilät ovat ihania kesälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Liisa!

   Kynttilät ovat tosiaan ihania milloin vaan. Kiva myös tuo teidän kynttilänjalka, kävin katsomassa :)

   Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Mä tykkään poltella kynttilöitä kesät talvet, vuoden ajasta riippumatta. Nyt olen käyttänyt vain sitä Iittalan rautaista kyntteliköä, jonka nimeä en nyt tietysti muista :-)
  Mukavaa viikkoa! -emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos emma :)
   Mäkin olen ihan kynttiläfriikki, vaikka nyt on kesää mennytkin jo tähän saakka ennenkuin ekat kynttilät sytytin?! Se Iittalan rautainen kynttelikkö on tosi kiva, tykkään.
   Mukavaa viikkoa sullekin!

   Poista
 3. Ihana tunnelma kuvissa! Ei ole vielä tullut polteltua mutta koska näyttää noin kivalta, voisi itsekin parit kynttilät jo sytytellä hämärtyviin iltoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana J! Nyt illat alkaa vähän jo hämärtymäänkin, joten kynttilänvalo sopii heinäkuun iltoihin niin hyvin. :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!