perjantai 8. kesäkuuta 2012

Surrealistista

Nyt ovat viimeisetkin ikkunat peitettyinä. Kotiin on laskeutunut kummallisen pehmeä ja hämyisä tunnelma. Ulkona on kesä kauneimmillaan, mutta sisällä tuntuu kuin olisi keskellä Muumien Taikatalvea.


Toivotaan että rappaus saadaan nopeasti tehtyä, haluan nähdä kesän sisältäkin.

2 kommenttia:

  1. Siellä tapahtuu - onneksi ei kuitenkaan pahimmille helteille sattunut. (Tai no pahimmat ja pahimmat, tulisivat jo sieltä :)). Oon käynyt täällä aina välillä ihailemassa teidän betonitasoja. Nyyh, meillekin piti tulla, vaan ei ollut oikein uskallusta tai tiloja ruveta sellaisia itse sähläämään ja toisaalta firmasta, josta niitä kyseltiin nousi hinta niin korkeasti, että päädyttiin loppujen lopuksi harmaaseen kvartsiin, joka tuli aika lailla edullisemmaksi. Mutta ihanaa kun teillä ne on, ihan tosi kauniilta näyttävät!

    VastaaPoista
  2. No niinpä, nyt voi olla ihan onnellinen näistä vähän viileämmistä ilmoista :) Mutta silti, kyllä mä ne helteet ottaisin koska tahansa - muoveja ikkunoissa tai ei!

    Kyllä meitäkin (=minuakin) eka jännitti noiden tasojen tekeminen, olin jo ihan kallistumassa komposiittiin. Mies sitten valoi uskoa ja valoi tasotkin (heh) ja ihan hyvät niistä ensikertalaisen tekemiksi tuli. Tykkään niistä kyllä kovasti. Mutta tosi kivalta kuulostaa teidän kvartsitasotkin, onkohan blogissasi niistä kuvia?

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!