perjantai 29. kesäkuuta 2012

Saariston kauppa


Kävimme yksi päivä vanhoilla kotikulmilla ja samalla piipahdimme entisessä Sjöbergin kaupassa eli nykyisessä - vähän aikaa sitten avatussa - Saariston kaupassa Suvisaaristossa.Kaupasta löytyy hyvät juusto-, liha-, kala- ja vihannestiskit, kahvilakin. Ihanan sympaattinen paikka.

Tuonne aina vaunulenkkeilin vanhempien lasten ollessa vauvoja, autotien viertä. Nyt kaupalle saakka on tehty kävelytiekin.


Ihan pieni ikävä tuli. Jos joskus ikinä vielä rakentaisin talon, niin... (Harmi vain, että tontit siellä ovat niin suuria ja liian kalliita - mutta haaveillahan toki saa :)


Tämä mua vähän hämäsi. Krysanteemi?! Eikös se ole loppukesän kukka?


PS. Havahduin tänään siihen, että tämä 'raksablogini' horisee nykyään kaikesta ihan muusta kuin rakentamisesta. Sisustamisesta olen kirjoittanut blogin alusta alkaen, mutta nyt näköjään aiheet alkavat harhailla vaikka sun minne. Toivottavasti ette koe että suunta on muuttunut liikaa? Mitkä aiheet te koette kiinnostavimmiksi? Kiva jos ehditte vastata, kuulisin tosi mielelläni mielipiteitä! :)

12 kommenttia:

 1. Suvisaaristo on ihana! Täytyykin käväistä katsomassa tuo kauppa.

  Mutta silti, viime aikoina olen potenut isoa ikävää Helsinkiin, erityisesti Alppilaan. Saa nähdä, milloin muuttokuorma suuntaa jälleen sinne, missä sydän on :)

  Odotan innolla ja suurella kiinnostuksellakin sitä, millaiseksi sun blogi muuttuu. Mun mielestä oli tosi hauskaa lukea raksajuttuja, vaikka todellakaan en mikään talonrakentaja ole, enkä sellaiseksi tule.
  Anna mennä vain! Kirjoita just niistä asioista, jotka tuntuu susta kivoilta :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suvisaaristo on ihan mahtava, varsinkin näin kesällä!

   Olenkin huomannut sun Helsinki-ikävän, ehkäpä siellä odottaa teitä unelmienne asunto? Mä ikävöin sinnekin kroonisesti, mutta en (vielä) niin paljon että tekisin asialle mitään :) Maailmassa on kyllä niin monta potentiaalista ja ihanaa asuinpaikkaa ja kaikissa on puolensa.

   Saapa nähdä mihin suuntaan tämä blogi lähtee. Rakentaminen kun vääjäämättä tulee tiensä päähän jossain vaiheessa, vaikka eiköhän jotain sen suuntaista puuhaa joudu talossa aina tekemään. Ehkä jatkan siis samalla sillisalaattilinjalla vaan?
   Hauskaa viikonloppua teillekin, terkkuja!

   Poista
 2. Mietin just samaa, kun on muutenkin ollut hiljaisempaa oman bloggailun suhteen, ehkä motivaatio puutten takia ja siksikin, että blogikommentteja tulee niin harvoin, että mun luonteella yksinpuhelua ei jaksa pitkään ;). Päiväkirjaluonne en ole ikinä ollut ja jos sosiaalinen kommunikaatio ei pelaa hommassa mukana, niin blogihautajaiset pystyyn asap?!? ;D Mut pointtina siis mitä ihmettä mä blogilleni teen kun talo on valmis, nyt motivaatiota pitää yllä, että lähempänä tai kauempana asuvat ystävät ja sukulaiset voivat halutessaan seurata projektin etenemistä :). Villa Heddan ja kysymyksesi osalta vastaus: löysin Villa Heddan sivut, kun alettiin suunnitella VillaKoiraa ja etsiskelin netistä kivitaloraksablogeja. Rakentamiseen jne. liittyvä kiinnostaa siis enemmän, kuin muut postailut vaikka esim. tämän päivän postaus on kiva, kun mestat on niin tutut sekä aiemman asumisen, että raksaamisen osalta vaikkakaan Suvisaaristoon ei raksata, mutta lounais-Espoossa ollaan :). Aurinkoisen mansikkaista ihanaa kesää ja niitä helteitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Jatka toki VillaKoiraa, minä ainakin käyn aina mielelläni lukemassa! :) Olen huomannut että välillä tulee kausia ettei vaan jaksa kirjoittaa/ei ole mitään kirjoitettavaa. Samoin kommenttien kanssa, välillä kukaan ei kommentoi ja joskus kommentteja tulee ihan hurjasti. Ihan sama se on itselläkin muille kommentoinnin suhteen; välillä ei vain keksi muuta kirjoitettavaa kuin 'ihanaa'. Ja useimmiten ei vain ole aikaa jäädä kommentoimaan, vaikka ahkerasti lukeekin.. :/

   Kyllä mä varmaan rakentamisen pidän jatkossakin jossain muodossa mukana, vaikka eihän tämä ikinä mikään ihan puhdasverinen raksablogi ole ollutkaan :) Mutta eiköhän omakotiasujalle aina jotain raksajuttuja kuulu jatkossakin! :)

   Aurinkoista kesää teillekin ja raksaintoa! Toivottavasti ne helteet joskus sieltä tulee...

   Poista
 3. Samalla linjalla ehdottomasti kuin tähänkin saakka. Itse olen enemmän kiinnostunut sisustus ym lifestyle jutuista, mutta raksaaminenkin kiinnostaa, ainakin talonne viimeistely.
  Samaa rataa siis! terkkusin Liisa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista Liisa! Itselläkin tuntuu, että nyt talon valmistumisen myötä kiinnostus vähän hiipuu raksajuttuihin ja sitä kautta blogikin muuttuu ehkä enemmän lifestyle-suuntaan. Jatko tulee siis varmaan olemaan edelleen iloista sekamelskaa :)
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Oi, onpa kaunista! Sen jälkeen kun omilleni muutin olen Espoon rantoja kierrellyt, välillä vaan eri lähiöistä. Suvisaaristossa pitäisikin käydä! T:n kanssa ollaan välillä palloteltu ideaa, että sitten kun tämä on valmis, myytäisiin pois ja ostettaisiin tontti sieltä. Saa nyt nähdä. :)

  Sillisalaattilinja on hyvä! Sisustusjuttuja tosin voisit kirjoitella mun puolesta vaikka kuinka paljon, olisi kiva nähdä enemmän teidän nurkkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suvisaaristo on jotenkin niin ihana. No, Espoon rannat ylipäätäänkin :) Meillä toi 'tontti Suvisaaristosta' on aina ollut haaveena ja ollaankin P:n kanssa palloteltu ihan samaa ideaa kuin tekin. Saas nähdä :)

   Kiva kuulla että tykkäät sillisalaatista! Eiköhän tää jatkossa tule sisustusjuttuihin painottumaan ja nurkatkin alkaa näkymään vielä enemmän. Aurinkoista sunnuntaita!

   Poista
 5. Moikka,
  Sillisalaatti on hyvä :) eli sekä raksaaminen että kodin sisustaminen ja lifestyle kiinnostavat. Tykkään muutenkin kovasti tyylistäsi, joten ihan lemppariblogeja tämä on.

  Ihanaa kesää uudessa kodissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna kivasta kommentistasi! :) Kiva että säkin tykkäät sillisalaatista, jatketaan tällä sekamelskalinjalla siis.

   Ihanaa ja kaunista kesän jatkoa sinulle!

   Poista
 6. Lifestyle, on hyvä... Itse seuraan mieluiten juuri tälläisiä sinun kaltaisiasi blogeja. Blogissani onkin pieni tunnustus sinulle, jos haluat kurakata http://koti-kullankallis.blogspot.fi/2012/07/kesa-kauneimmillaan.html!

  Ja tosiaan Suvis on kaunis, tosien siellä en ole käynyt sitten lapsuuden muutaman kesän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos suloisesta tunnustuksesta Sanna! Kiva kuulla että tykkäät seurata blogiani. Minäkin vierailen aina mielelläni teillä!
   Heleää heinäkuuta koko teidän poppoolle!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!