maanantai 4. kesäkuuta 2012

Missing white

Rappausta, rappausta, rappausta.
Sen kyllä huomaa: joka paikka on täynnä saaveja, laastisäkkejä, verkkoa, muovia... Ja telineitä. Niin odotan sitä päivää, että homma valmistuu ja saan alkaa vihdoin laittamaan pihaa.

Laastia on nyt levitetty vähän yli kahdelle puolelle taloa. Smyygeissä, kulmissa ja kaikessa valmistelussa menee aika pitkään, mutta kun niistä päästään, yhden seinäpinnan tekee nopeasti. Rappausporukka tekee tosi hyvän näköistä jälkeä!

Valkoinen pinta, tule pian!

PS. Näkyykö teillä muuten tuossa oikealla Lukijat-gadgetin tilalla teksti, jossa sanotaan "Gadget on määritetty väärin. Vihje verkkovastaavalle: Varmista, että Käyttäjäraadin asetuksisssa oleva Etusivun URL-osoite on sama kuin tämän sivuston URL-osoite." Olen yrittänyt etsiä joka paikasta noita käyttäjäraadin asetuksia, mutta en vaan löydä. Voi apua, miten ihmeessä saan teidät lukijat taas näkyville??

14 kommenttia:

 1. Apuja en osaa antaa mutta lukijat otsikon alla on seuraava:
  "Pahoittelemme...

  Gadget on määritetty väärin. Vihje verkkovastaavalle: Varmista, että Käyttäjäraadin asetuksisssa oleva Etusivun URL-osoite on sama kuin tämän sivuston URL-osoite."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiitos kommentista! Eli muillekin näkyy siis tuo sama teksti kuin minulle. Jatketaan selvitystä... :)

   Poista
  2. JOO MULLA SAMA ONGELMA, EN OSAA VAIHTAA SITÄ URL OSOITETTA.. :o en löydä sitä 'käyttäjäraadin asetus palkkia :o

   Poista
  3. HAHAAA löysin ratkaisun. Vaihda blogisi osoite vähäksi aikaa, ja vaihda sitten takaisin niin pitäis ruveta toimimaan. Eli esimerkiks minun blogini on superkaisa.blogstop.fi/ , lisäsin yhden a kirjaimen perään, ja vaihdoin takaisin niin rupesi pelittämään :)

   Poista
  4. Ok, kiitos paljon selvitystyöstä, superkaisaaa! :) Täytyy kokeilla tätä heti kun ehdin...

   Poista
  5. KIITOS Superkaisa, toimii! :D

   Poista
  6. Kiitos! Mulla oli sama ongelma omassa blogissa ja pieni tilapäinen nimen muokkaus auttoi. Toivottavasti tuo URL-pääte muutos ei aiheuta muita ongelmia blogiin.

   Poista
  7. Kiva juttu että sinäkin sait gadgetin taas toimimaan. Ihme säätöjä joutuu välillä tekemään... Eihän tämäkään kyllä hankala juttu ollut, kunhan joku eka kertoi mitä piti tehdä, heh :)

   Poista
  8. Olen paininut samaisen ongelman kanssa useamman viikon ja gooletin tuon "vihjeen". Tulokseksi antoi tämän blogin ja kiitos tuhannesti näistä vinkeistä, jo toimii! Ja nyt kun kerran olen täällä, niin eipä täältä heti voi poistuakaan... Siis blogia lukemaan ja ihania ja idearikkaita kuvia katsomaan! Ulkoasukin on niin harmooninen että suorastaan kutsuu lukemaan :)
   -H

   Poista
  9. Moikka H, ja kiitos ihanista kehuista! :)
   Hyvä juttu että sait vinkeistä apua! Oli kyllä kummallinen juttu tuo, ja jännää myös se, ettei sitä ongelmaa ollut (tietääkseni) kuin joissain blogeissa.

   Poista
 2. Hieno siitä tulee! :) Tosiaan, tuo ongelma johtuu mun käsityksen mukaan siitä, että meidän blogit on laitettu päättymään blogspot.FI aiemman .COMin sijaan, eli sen takia URL ei täsmää. Toivottavasti blogger korjaa ongelman pian, sillä vaikka asetukset katsoinkin, sieltä ei tuota saa itse korjattua. On tosiaan inhaa kun uudet lukijat ei pääse seuraamaan jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jossain vaiheessa... :DD

   Miksiköhän päätettä on pitänyt muuttaa? Onko sulla muuten sama ongelma? Mä yritin myös katsoa asetukset läpi (ihan joka paikasta) mutta en löytänyt paikkaa mistä tuon olisi voinut muuttaa. Täytyy kokeilla tuota superkaisan vinkkiä yllä. No, toivottavasti Blogger myös korjaa tämän pian, mutta onhan tää jo aika monta päivää nyt takkuillut.

   Poista
 3. Pakko kommentoida kun miullakin oli ongelmaa tuon käyttäjäraadin kanssa ja googlettamalla päädyin tähän viestiketjuun, ja sain kun sainkin toimimaan näillä avuilla tuon! Joten KIITOS :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi minni, kiva että löysit täältä apua! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!