torstai 28. kesäkuuta 2012

Lomalla


Eilen oli kiva (ja haikeakin) päivä. Starttasin kesäloman jo puolilta päivin loistavan palaverin päätteeksi. Aurinko paistoi, ilma oli yllättävän lämmin ja Helsinki kesäisen kaunis. Mitäs muuta sitä silloin voi tehdä kuin hilpaista tutkimaan lempikauppojensa ale-tarjonnat. Gaudetesta tarttui mukaan Acnen perus t-paitoja, Nougatista Tinen ihania Deli-astioita. Tyynynpäällisiä ja pikkulampunvarjostinta menin Nougatista etsimään, mutta kuten arvata saattaa, tulin astioiden kanssa ulos. Perustelin itselleni, että mulla on aina pula tuollaisista pienehköistä tarjoiluastioista, sellaisia isompia kun on kaapit pullollaan.


Kassit täynnä ostoksia lähdin hakemaan lapsia päiväkodista, vikaa kertaa vanhasta tarhasta. Lomien jälkeen pienet aloittavat uudessa päiväkodissa, uutta kotia lähellä, ja esikoinen aloittaa esikoulun. Yksi elämänvaihe on selkeästi päättynyt ja uusi aika koittamassa. Haikea fiilis, vanhasta mahtavasta päiväkodista on niin monta ihanaa muistoa. Onneksi ihmiset eivät mihinkään katoa, vaan yhteyttä pidetään jatkossakin.
Illalla juhlistimme hääpäivää (päivän etuajassa) Boulevard Socialissa. Miljöö on mahtava, samoin paikan fiilis. Ihana astua sisään täynnä ihmisiä olevaan ravintolaan, puheensorinan kuuluessa ulos saakka. Ruoka ei tehnyt ihan niin suurta vaikutusta kuin etukäteen ajattelin (odotin samaa wow-fiilistä, minkä saan aina Farangissa), mutta hyvää se silti oli.

Tänään meillä sitten rapataan. Rappaustyypit ovat taas olleet kovin kiireisiä eivätkä ole ehtineet tänne aikoihin. Tänä aamuna olivat täällä kuitenkin jo klo 07, joten toivoa on että urakka saattaisi lähipäivinä valmistuakin. Ei siinä enää hirveästi hommaa ole, huomenna päästään vetämään sitä viimeistä eli valkoista kerrosta pintaan.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja hyviä ostoksia! Minä otin juuri oman Acnen harmaan teepparin pesukoneesta ja se on entinen... Sain hankittua siihen tahroja jotka eivät olleet pesussa lähteneet:(

  VastaaPoista
 2. Miten sitä hyvistä ostoksista tuleekin niin hyvä mieli :)
  Voi harmi sun teepparitahroja :/ Mä löysin juuri samanlaisia lasten uusista paidoista, eivät lähteneet pesussa mihinkään.

  VastaaPoista
 3. Voi mitrn kauniita kuvia! :-) Paidat ja astiat on tosi kivat.
  Mukavia lomahetkiä! t- Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, Emma! Mukavaa kesän jatkoa sulle!

   Poista
 4. Voisit pistää talosta ihan kunnon kuvia ja ulkokuvia kanssa niin saisi vähän parempaa kokonaiskuvaa mistä on kyse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi anonyymi, kuvia talosta löytyy selailemalla vanhempia postauksia. Uusiakin ulkokuvia on tulossa kunhan saadaan rappausurakka valmiiksi.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!