maanantai 25. kesäkuuta 2012

JuhannustuliainenTerveisiä maalta. Juhannus vierähti auringosta nauttiessa, hyvin syödessä ja navetan (=varaston) nurkkia kolutessa.

Yhdestä nurkasta teinkin löydön, isomummon vanhan wieniläistuolin. Tuoli on ollut käytössä ihan viime vuosiin saakka, mutta jostain syystä se on muutama vuosi sitten viety maalle. Siellä se on odottanut varastossa sopivaan paikkaa sijoittumista, joka totta kai onkin täällä meillä :)Kotona laitoin tuolin väliaikaisesti olohuoneeseen sohvan viereen ja tarkemmin katseltuani huomasin, että sehän itseasiassa onkin aika kiva siinä.


Sohvan viereen olen suunnitellut paria pientä nojatuolia, joiden avulla 'istuinalueesta' muodostuisi enemmän ryhmä. Sellaisia ei nyt vielä ole, mutta tämä tuoli ajaa osittain saman asian.


Vaihdoin myös aiemmin tv-tasona olleen Zazan pöydän sohvapöydäksi (alkuperäinen tv-taso/-kaapisto on siis vihdoin saatu koottua!), koska en jaksanut enää katsella sitä Ikean liian korkeaa hökötystä sohvan edessä. Edelleen silti haaveilen isosta neliönmuotoisesta sohvapöydästä... 


Pikkuhiljaa koti alkaa näyttää kodikkaammalta, asutummalta. Mutta eihän kodin laittaminen hetkessä tapahdukaan, ainakaan mulla. Tykkään fiilistellä, katsella rauhassa ja kokeilla juttuja, siitä ne tavarat sitten löytävät paikkansa. Kunnes järjestys jälleen vaihtuu. :)


6 kommenttia:

 1. Viimeiset lauseet voisivat melkein olla suustani... Tänään Jannen ekan lomapäivän kunniaksi ollaankin taas pyöräytelty yhtä sun toista huonekalua/taulua/ym.sisustustavaraa ympäriinsä ja vielä on useampi viikko aikaa ;)

  Ihanaa kesää ja kodin laittoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustaminenhan on ikuinen projekti ja juuri siksi varmaan niin hauskaa :)

   Ihanaa kesää koko teidän perheelle ja rattoisia kodinlaittohetkiä!

   Poista
 2. Kaunis tuoli ja sopii hyvin paikkaansa! Tuolin väri käy myös kivasti yksiin lattian värin kanssa, ainakin kuvassa.

  Sisustaminen on läpi elämän jatkuva ihana projekti ;) Ajan kanssa on kyllä ainakin suurempia ja hintavampia hankintoja hyvä suunnitella ja makustella, ettei tulisi turhaan virhehankintoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos -I-! Tuoli sopii tuohon yllättävänkin hyvin, samoin se sopii myös lattian tammen kanssa.

   Sisustaminen tosiaan on ei-ikinä valmistuva, ihana projekti :) Koti elää asukkaineen koko ajan, ja niinpä sisustuskin muotoutuu (ainakin joiltain osin) jatkuvasti. Mutta totta puhut isommista hankinnoista, niitä kannattaa kyllä rauhassa jonkun aikaa pohtia.

   Poista
 3. Oi että, onpa tosi kaunis ja ihana tuoli! Tosi hyvin sopii tuohon. :) Mä rakastan tuollaista modernin ja vanhan yhdistelmää. Ja parasta on just toi, kun saa käyttöönsä noita vanhoja aarteita, joiden tarinan tai edes edellisen omistajan tietää jollain tavalla. Mun suuri aarre on famuni sata vuotta vanha kelkka, joka on mun kodeissa palvellut milloin telkkari-, kenkä- ja lehtitelineenä. Nyt se on ihan vain omana itsenään esillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Norppa! En tajua miten en ollut muistanut tuolia - jos olisin, olisi tuoli päätynyt meille jo paljon aiemmin! :) Tuoli on mulle kyllä aarre, muistan sen jo ihan pienestä. Ja tuolin pohjaan on isoukki kirjoittanut kauniilla käsialallaan nimensä sekä talon (jossa silloin asuivat) nimen. <3

   Samoin, mäkin rakastan modernin ja vanhan yhdistämistä. Se juuri tuo sisustukseen tunnelmaa ja kiinnostavuutta. Sun famun vanha kelkka kuulostaa kyllä aivan mahtavalta, olisipa kiva nähdä siitä kuvia!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!