tiistai 15. toukokuuta 2012

Pikkuhiljaa

Uudessa kodissa on nyt asuttu kohta kolme viikkoa, mutta meistä tuntuu kuin oltaisiin oltu täällä jo pidempäänkin. No, niinhän tietysti ollaankin; nurkat on kyllä tulleet tutuiksi rakentamisen aikana. Hotellifiilis on alkanut jo hälventyä ja tilalle on tullut ihana kotoisuus - tunne siitä että kotona ollaan.


Tämä tyyppi se viettää elämänsä kevättä. Karkailee minkä ehtii ja juoksee naapuruston kukkapenkeissä... Anteeksi naapurit!


Tavarat alkavat olla jo paikoillaan mutta sisustus on vielä keskeneräinen. Olohuoneen matto puuttuu, sohvapöytä puuttuu, tiskikoneen kalustelevy puuttuu, tyttöjen huoneiden verhot puuttuvat (yhä edelleen!). Ja vaatehuone puuttuu, on siis vielä työn alla. Kaikki vaatehuoneeseen/varastoon tulevat tavarat ovat nyt alakerran olkkarissa, joten sen sisustamista ei voi vielä ajatellakaan... :)


Pikkuhiljaa ollaan tehty keskeneräisiä töitä; ovikello, postilaatikko, ikkunapellit... Kodinhoitohuonekin valmistuu (parhaillaan tehdään katon alaslaskua) ja pian pitäisi palata sen suunnitteluun. Ja valita sinne sekä kylpyhuoneeseen tulevat laatat. Poden varmaan jotain rakennuskrapulaa, koska millään en jaksaisi niitä alkaa vielä miettimään. Sitä haluaisi vaan olla möllöttää ja nautiskella tästä jo suht. valmiista osasta taloa. Mutta ei auta, kyllä se on toimeen vain ryhdyttävä...

16 kommenttia:

 1. On varmasti helpottavaa, kun kaikki alaa valmistumaan.

  Onnea teille uuteen kotiinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Hanne!
   Kieltämättä on kyllä helpottavaa - onhan se ihan eri fiilis tehdä näitä loppuhommia suoraan täällä, kuin suhata edes takas väliaikaiskämpän ja raksan väliä.

   Poista
 2. Ihana pieni karkailija! Meidän sessu otti myös tänne muuttaessaan parit ritolat takapihalta, mutta ei enää nykyään lähde mihinkään, vaikka aidan alta kyllä mahtuisikin. Ehkä se siitä, siis...

  Ja voi sydän noille Tolixeille! OIspa meidänkin keittiö joskus siinä vaiheessa, että pääsisin pohtimaan tuollaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihana, mutta myös ärsyttävä! :) Se hetki, kun näkee sen mennä viuhtovan naapurin talon taakse häntä kippuralla... argh!! Toivottavasti ottaa mallia teidän hauvasta ja rauhoittuu. Hope so!

   Tolixit on kyllä pitkän unelmoinnin tulos, vihdoinkin! Kyllä se teidänkin keittiöremppa pian starttaa, ja ethän sä kesällä keittiötä edes tarvitsekaan.. :)

   Poista
 3. Kaunis uusi koti teillä!
  Ihania kuvia!
  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anne! :) Tuli hyvä mieli!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Voi Selma, kiitos! :) Hyvä mieli sen kuin jatkuu!

   Poista
 5. Meidän blogissa on sulle tunnustus.

  VastaaPoista
 6. Ihanalta näyttää teillä! Ja tosiaan varmaan helpottava tunne, kun alkaa raksahommat olla loppusuoralla! Meillä vasta sama homma alkaa kesällä...

  Supersöpö koiruli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos I! :) Ihanaa, kun nyt voi alkaa jo nauttia (melkein) valmiista talosta. Teillä on sama homma edessä ihan ennen pitkää. Tsemppiä alkavaan urakkaan!

   Poista
 7. Oih, miten ihana yhdistelmä tuolla teidän keittiössä: eleetön kaapisto, betonitaso ja tolixit...! Hieno!
  ps. minullakin on sulle blogissa pieni viesti http://muutamakivaikkuna.blogspot.com/2012/05/tunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sanna, kivasta kommentista sekä tunnustuksesta! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!