tiistai 22. toukokuuta 2012

Meillä rapataan

Hiljaiseloa täällä blogissa, muuten ei kyllä yhtään. Olen ihan kyllästynyt tähän etten saa macciani nettiin muuta kuin tämän nettitikun kanssa ja sen kanssa taas on ihme säätöä koko ajan. Hidasteleekin kuin mikä. Kamerasta en saa kuvia ulos, koska akku on täysin loppu ja laturi tietysti jossain. Murr. Nämä on näitä muuton ihastuttavimpia puolia, juu :)On mulla kuitenkin muutama puhelimella napattu kuva meidän alkaneesta rappausurakasta. Telineitä ei olla vielä saatu, joten rappaus on aloitettu alakerrasta terassin alta ja nyt parhaillaan puuhataan autokatosta. Mahtavaa, ehkä tästäkin vielä talon näköinen saadaan!PS. Tänään suhasin innoissani Siwaan hakemaan eräästä postimyyntifirmasta tullutta pakettia. Sähköpostiini tuli muutama viikko sitten joku megalomaaninen tarjous heiltä, ja tämän innoittamana ajattelin katsoa löytyisikö sieltä tyttöjen huoneisiin valkoisia laskosverhoja. Löytyi juu ja hintakin oli alennuksen jälkeen niin edullinen että tilasin. Soitin paketinhakumatkalta jo isällekin, että tule äkkiä ruuvaamaan nämä paikoilleen.

Kotona paketista paljastui sitten yksi valkoinen ja kolme beigeä verhoa, joiden kaikkien leveys oli joku 30 cm, tilaamani 80 cm:n sijaan. Argh. Muistin silloin saman tien, että joskus aikaisemminkin (vuosia sitten) olen yrittänyt tilata samaisesta firmasta jotain ja kävi juuri samalla tavalla. Toisaalta onni, koska paljastui myös ettei kangas ollut mieleistäni. Olisin siis varmaan palauttanut verhot kuitenkin, vaikka olisivatkin olleet oikean väriset ja oikean kokoiset. Mutta lähteä nyt viemään niitä takaisin sinne Siwaan... mikseivät ne käytä edes Postia? No, huonoa tuuriahan tämä oli, harmittaa vain koska verhojen etsintä jatkuu edelleen.

Mutta positiivisempiin asioihin; keittiöpuutarhani terassin nurkassa valmistuu! Nappailen siitä kuviakin, kunhan saan kamerani taas yhteistyöhaluiseksi.

4 kommenttia:

 1. Heips Mia!

  Vaude, meillä ei vielä edes tiedossa kuka rappauksen tekee... Eli mitä kautta otitte rappaajat, oliko joku suositellut ja antaisitko heidän yhteystiedot?

  Meillä piuhat tallella, netti toimii mutta mun akut ei oikein tunnu latautuvan -huokaus! Puistoilisin mieluiten päivät pitkät poikien kanssa auringosta nauttien!

  Tsemppiä sinne,
  Sanna

  VastaaPoista
 2. Moikka Sanna! Me löydettiin rappaaja naapurimme kautta. Voin suositella häntä lämpimästi, tekee tässä naapurustossa parhaillaan hommia parille muullekin perheelle :) Mies otti rappauslomaa (= kesälomaa :)) pari viikkoa ja paiskii hommassa mukana. Voin meilata sulle yht. tiedot!

  Mullakin on välillä akkujen latausvaikeuksia.. se on tuo ihana aurinko joka mm. aiheuttaa sen, että nukkumaan ei malta mennä kuin vasta joskus keskellä yötä jos silloinkaan :D

  Aurinkoista viikon jatkoa ja täysiä akkuja sinne päin!

  VastaaPoista
 3. Hih, samaan tarjoukseen haksahdin minäkin. Ja kun verhot tulivat, niin vähän liian kapeathan ne oli... Ja pituuskin oli huima 90 senttiä, joten ikkunan peittämiseenhän niitä ei voi käyttää. Mutta enpä jaksanut niitä palauttaa, menevätpähän hätätapauksessa. Sitten siinä vaiheessa, kun saamme ne verhotangot asennettua... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos pystyt kuitenkin käyttämään verhoja, ettei tarvitse alkaa palauttelemaan. Mulle tulleet verhot on kyllä niin kapeat (kolmannes varmaan siitä leveydestä mikä piti olla) että hyvällä tahdollakaan en saa niitä sopimaan ikkunoihin. Täytyykin tehdä se palautus nyt mahd. pian, vielä paketti odottaa eteisen kaapissa.. :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!