perjantai 27. huhtikuuta 2012

Uudessa kodissa


Muuttotarkastus meni hienosti läpi! Muuta huomautettavaa ei ollut kuin yläkerran toisen makuuhuoneen kohdalle lisättävä palotikas - ja tämähän onkin jo tulossa.

Ensimmäinen yö uudessa kodissa on siis takana. Nukuttiin kaikki loistavasti. Lapsiakaan ei jännittänyt uudet, omat huoneensa. Tai varmasti jännitti, mutta vain hauskalla tavalla :) Hedda tassutteli yöllä paikasta toiseen, mutta malttoi onneksi välillä nukkua sekin.

Myöhään illalla, laatikoiden purkurumban lomassa istuskelin sohvalla ja katselin uusia nurkkia valkkarilasi kourassa. Kuuntelin hiljaisuutta ja pohdin ehditäänkö saada kämppää minkäänlaiseen kuntoon ennen viikonlopun synttärijuhlia.

Aika ihanaa. Ja hyvin epätodellinen fiilis, nyt ollaan vihdoin täällä!

15 kommenttia:

 1. Muistan viime muutosta (unelmiemme kotiin) sen saman, hieman epätodellisen tunteen, kun hetkeksi pysähtyy, katselee ympärilleen ja tajuaa, että tässä me nyt olemme. Uudessa, omassa kodissamme.

  Olette tulleet kotiin :-)

  VastaaPoista
 2. Onnea, mä tiedän ton tunteen kun vaan istuu sohvalla ja katselee onnellisena ympärilleen. Vau...

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! Varmasti mahtava hetki!

  VastaaPoista
 4. Onnea! Varmaan mahtava fiilis!

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin! Meidän muutosta on tasan vuosi joten olen muistellut niitä hetkiä silloin vuosi sitten uudessa kodissa. Se oli niin uskomatonta.

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin! Muistan ton fiiliksen ekan rakentamamme talon valmistuttua. Maatyöt nyt käynnissä, joten ihan hetkeen ei pääse VillaKoiraan fiilistelee, mut kyllä se muuttokin aikanaan tulee :) . Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin. Ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
 8. Samaa epätodellista fiilistä jaetaan täällä :)

  Onnea VillaHeddaan!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! <3 Nettiyhteyttä ei uudessa kodissa vielä ole (niikuin ei postilaatikkoa eikä jäteastiaakaan.. :) mutta toivottavasti pian!

  VastaaPoista
 10. Onnea uuteen kotiin! Blogissani on ylläri sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mii <3 Täytyypäs käydä katsomassa...

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!