perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pitkäperjantai

Viime viikolla tapahtunutta: oksennustauti kaikilla lapsilla (onneksi sentään eri aikaan, eikä kovin paha kenelläkään), kiirettä ja säätöä minkä takia blogikaan ei ole päivittynyt.


Onneksi ainakin joku on ehtinyt käymään raksallakin. Pihalla juoksee jäniksiä, ja niistähän Hedda tykkää.


Ja kyllähän raksalla muutakin tapahtuu. Yläkerran kph on valmis, makuuhuoneet valmiit (vanhimman tyttären huoneessa kaapisto vielä laittamatta), kaikki väliovet ovat paikoillaan - kahvat ja ovenpieluslistat mukaanlukien. Elican Twin-liesituuletinkin saapuu tänään (yksi pitkäperjantai ei näköjään kuljetuspalvelua haittaa).

Keittiön sekä eteisen lattia on vielä saumaamatta ja olohuoneen parketista puuttuu pieni pätkä takasta vasemmalle; se kohta mistä lattia on kohollaan. Sille tehdään joku hiomisoperaatio asap, ja sen jälkeen saadaan laitettua loppukin lattia kuntoon.

Meidän oli tarkoitus lähteä tyttöjen kanssa kuopuksen päiväunien ajaksi raksalle, mutta enhän mä saa noita daameja täältä mihinkään liikkeelle. Tv:stä tulee Eemeli jota katsotaan tietysti pääsiäiskukon antimia mussuttaen. Pian mummolaan pitkäperjantain päivälliselle ja sen jälkeen sitten raksalle. Sitten uusia kuviakin viime viikon tuotoksista.


Iloista pääsiäistä teille kaikille!

2 kommenttia:

 1. Oi oksutauti, se kävi täälläkin vain minä ja vauva säästyttiin... mutta kuumeen sain :/

  Ihana Hedda! Meidän haukku, ei ole vielä talolle päässyt eikä hetkeen pääsekään... sillä portaita tasoteltu, hiottu ja pian saavat päällensä maalinkin! Joko muuttotarkastus varattuna? :)

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Voi että, teilläkin oli se :( Onneksi vauva ja sinä säästyitte (ainakin oksulta).

  Meillä Hedda käy aina välillä tarkistamassa tiluksiaan ja ajamassa ketut ja puput pois :) Meidän portaat on vielä iloisesti alkutekijöissään, eikä olla varattu vielä niitä ekoja tarkastuksiakaan (eli vesi- ja ilmanvaihto- vai mitä ne nyt oli), niiden jälkeen vasta muuttotarkastus sitten. Mutta toivotaan että pian! Mites teillä, oletteko te varanneet?

  Hyvää pääsiäistä teillekin, ihanaa kun on vielä kolme vapaapäivää!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!