sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Omm....

Zen-hetki, missä luuraat nyt?


Korkealentoisissa suunnitelmissa oli tarkoitus siivota raksalla tänä viikonloppuna. Pestä ehkä ikkunoitakin. Laittaa paikkoja kuntoon sillä lailla, että ensi viikolla voisi alkaa jo roudaamaan tavaroita.


Mutta enhän taas tajunnut, miten kauan kaikki vie aikaa. Listojen sahaus, oven karmien laitto... 

Eteisen lattiaa ei ole vielä saumattu, koska mistään ei löydy sopivan hienojakoista kvartsihiekkaa (joo, sellaista tarvitaan). Olohuoneen parketti on edelleen kesken, koska takan vierestä lattialta paljastui joku typerä kohouma, mikä täytyy hioa ennen kuin päälle voi laittaa mitään. Ei vie kuulemma kauaa. Mutta kun noita 'ei vie kauaa' -juttuja on niin monta, ja mistään ei tule valmista. Tai siltä nyt tuntuu. 

 

Tämä loppuvaihe on rakentamisessa näköjään kaikkein koettelevinta. Maali on jo niin lähellä, vaikka sitä ei nyt uskokaan.

 

No, tämän purkauksen jälkeen tuntuu jo paremmalta. Kiitos ja anteeksi. Katsokaa vain kuvat. :)

 

Visuaaliset lohdutukset Emmas Designbloggista. Omm.

8 kommenttia:

 1. Meilläkin olis tarvetta tuolle Zenille. Vaikka emme taloa rakennakaan, niin nämä hetken mielijohteet tuntuu ihan tyhmiltä siinä vaiheessa kun mieli tekisi hautautua sohvannurkkaan vaikka oikeasti pitäisi siivota kiltisti jälkensä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä zen on kyllä iloisen hukassa... mutta kehittyypähän luonne! :D

   Poista
 2. Heh, en tiedä, osaatko ranskaa, mutta osuvasti yhdessä tuossa sun zen-kuvassa on tuolille aseteltu tyyny, jossa lukee "merde." ja suoralla suomen kielellähän se tarkoittaa "paska."! Että aika lailla tekstiin sopiva kuvavalinta, vaikkakin oletan että vahingossa? Joka tapauksessa, osu ja uppos! ;D ;D

  Tsemppiä ja jaksamista, oikeesti on varmaan totta, että "ei vie kauaa" ja se on oikeasti valmis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri 'merden' takia se kuva oli mukana :) Piti kirjoittaa siitä vielä kuvatekstikin, mutta unohtui. Eli ihan tarkoituksella oli, heh. Mutta nyt fiilikset on jo paremmat, huomattavasti. Ja raksallakin hommat edistynyt, nyt ihan munkin mielestä ;)

   Kiitokset tsempistä ja rentoa su-iltaa!

   Poista
  2. Okei :D

   Taitava kuvavalinta joka tapauksessa, olisikin ollut liian hyvin naulan kantaan ollakseen vahinko.... ;)

   Samoin zeniä iltaa sinne!

   Poista
  3. Nyt voisin jo etsiä tänne jonkun Smile-tyynyn, mutta menköön nyt merdellä koko ilta... ;)

   Poista
 3. Tosi ihania kuvia olet ainakin löytänyt, vaikka luin kyllä tekstitkin.. ;)
  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Tänään olen kyllä huomattavasti valoisammalla mielellä! Raksallakin on taas kunnolla merkkejä edistymisestä... :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!