tiistai 24. huhtikuuta 2012

Myydään

Nyt laitetaan myyntiin verhoja.


2 kpl puisia ruskeita sälekaihtimia, leveydet molemmissa 209 cm. Säleen leveys 5 cm. Hankittu aikoinaan Stockalta ja ovat muistaakseni Ruutu -merkkiset. Nämä ovat mielestäni tosi kivat ja ovatkin olleet meillä ikkunoissa kahdessa asunnossamme, uuteen taloon eivät mittojensa puolesta valitettavasti sovi. Tosi hyvässä kunnossa, mitä nyt vähän pölyä...


Lastenhuoneesta myyn 2 kpl luonnonvalkoisia pimentäviä rullaverhoja, leveyksiltään 98 cm ja 138 cm. Valkoinen muovinen palloketju, joilla verhoja nostetaan ja lasketaan. Nämäkin ovat ihan uutta vastaavassa kunnossa. En valitettavasti saanut näistä kuvia, mutta ovat ihan 'perus'-rullikset; ei mitään ihmeellistä, mutta toimivat hyvin ja pimentävät huoneen. :)

Muuttotarkastus on torstaina (vihdoin!!), joten verhot voi hakea täältä meiltä per heti.

Kysäise lisää jos kiinnostuit (villahedda(a)gmail.com).

Hirveä kiire päällä juuri nyt; pakataan, puretaan, siivotaan pihaa, puuhataan vikoja keskeneräisiä juttuja (niitä ei onneksi enää paljon ole) ja tehdään vikoja hankintoja. Uudet verhot olohuoneeseen käytiin ostamassa tänään ja arvatkaas vaan mihin päädyin.. :) Kuviakin tulossa kunhan vain joskus ehdin.

Reipasta viikkoa itse kullekin!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa Mia, perästä tullaan muuttotarkastus perjantaina :)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa :) Hauskaa miten me mennään niin samassa aikataulussa. Ja ajattele että kohta me asutaan niissä meidän taloissa! Tsemppiä teillekin!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!