tiistai 17. huhtikuuta 2012

Laatikkoja, paketteja

Viime päivinä ollaan purettu tavaroita puolitoista vuotta sitten pakatuista laatikoista. 24.8.2010 luki yhden laatikon pakkaus-Hesareissa. Onpa siitä jo aikaa. Olin viimeisilläni raskaana, pakkasin kotia pakettiin ja jännitin (vähän) tulevaa. Ja nyt ollaan tässä, purkamassa niitä silloin pakattuja laatikoita.

Esikoisen kanssa laiteltiin astioita kaappeihin uudessa keittiössä, availtiin niitä sanomalehtikääreitä. Esikoinen totesi, 'Äiti, tuntuu ihan joululta'. Voi kulta, niin tuntuu.Meidän tiskikone on vielä motivaatiokämpässä, otetaan se 1 1/2 v. sitten ostettu mukanamme tänne. Vielä siis tiskataan käsin, jos jotain tiskattavaa tulee. Täytyy varmaan ostaa pöydälle joku tiskien valutusteline, meillä kun ei ole kuivauskaappia.

Tässä myös erottuu jonkun verran taso ja sen pintakäsittely, mitä tykkäätte?


Ja niin, tehokas mieheni on väsännyt meille portaatkin. Vielä puuttuu listoja ja jotain, mutta aika siistithän nämä alkaa jo olla.

Tarkastuksista ym. ei vielä uutta. Toivottavasti saisivat varattua meille niitä aikoja nyt mahd. pian.

Mukavaa tiistai-iltaa! Mä taidan painua nyt pehkuihin...

8 kommenttia:

 1. Taso näyttää hyvältä. :) Oliko siinä mun tasopostauksessa mitään uusia ideoita tekemiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Joska! :) Onhan siinä jonkun verran epätasaisuuksia, mutta ei ne mun mielestä niin haittaa. Paremminkin kuuluu asiaan!

   Sun tasopostaus oli tosi hyvä ja informatiivinen, saatiin siitä lisää varmuutta omaan tekemiseen. Väripigmenttiä me ei lisätty ja te taisitte kastellakin tasoja hurjan paljon enemmän ja kauemmin kuin me - toivotaan että nämä meidän säilyy halkeamatta siitä huolimatta. :) Mukavaa päivän jatkoa!

   Poista
 2. Moikka,
  Onko se teidän keittiön Tolomeo mini vai mikro? Mietin taas sen tilaamista sohvan viereen mutta en osaa päättää kumpi koko olisi parempi. Tuo teidän näyttää pieneltä, joten jos se on se mini niin ei se ainakaan pienempi voi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hanna, muistaakseni se on mini. Tsekkaan huomenna ja mittaan vaikka valaisinkuvun halkaisijankin :) Palaan!

   Poista
  2. Kiitos :) Se on se varsi mikä on eri pituinen. Muistaakseni mikrossa jotainn 70cm ja minissä 100cm.

   Poista
  3. Ok, luulin että myös siinä kuvun halkaisijassa on vähän eroa? Kiitti tiedosta :) Vielä en ole päässyt mittaamaan (miniä veikkaan edelleen), mutta iltaan mennessä ilmoitan sulle :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!