maanantai 26. maaliskuuta 2012

Viisisataa

Ihanainen M ihanasta Vastarintama-blogista muisti minua haasteella. Ja todella mieleisellä sellaisella :) Haaste nimittäin kuuluu "Kokoa kollaasi sisustustoiveistasi, jotka saavat maksaa yhteensä 500 e". No kootaan kootaan, ei ollenkaan hullumpi juttu tälle tytölle. Valinnanvaikeushan tässä iski eikä viisi sataa olisi riittänyt mihinkään.


Nappailin kollaasiin juttuja mitä oikeasti tarvitsisin (tai no, muuten vaan haluaisin). Lasten juttuja eksyi aluksi mukaan, tietysti, mutta sitten päätin että tämä haaste on vain mun tavaroille. Tällä kertaa.

• Sivupöytää tarvitaan oikeasti. Olohuoneeseen nojatuolin viereen, kulmaikkunan eteen. Hayn DLM side tablea, juurikin valkoisena olen kaavaillut siihen tarkoitukseen. 168 e.

• Uutta pikkulamppua olohuoneeseen ei välttämättä tarvita, mutta haluaisin. Muuton Cosy in Greystä tykkään paljon. 214 e.

• Olen ruukku- ja ylipäätään astiafriikki. Nämä Tine K:n ovat ihanat ihanat ihanat. 41 e.

• Uusia Missonin tyynyjä kiitos. Yksi ainakin. Noin 100 e. Ja hups, nyt mentiin jo pari kymppiä yli!

Ja jos jostain tupsahtaisi vielä muutama kymppi lisää, hankisin niillä Diptyque-tuoksukynttilöitä. Niitä tarvitaan aina, eikös.  22-42 e/kpl.

EDIT: Unohdinpa sitten kiireissäni laittaa haasteen eteenpäin, joten teenkin sen nyt. :)
Sanna Koti-Kullan kalliista, Bella Casa di Bellasta, Nanna Luumuttaresta sekä Terhi Reelingistä, olkaas hyvät!

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, otan sen mielelläni vastaan. Voisitko vinkata miten olet tehnyt kollaasin, en nimittäin osaa tehdä sellaista millään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, tein kollaasin Photoshopilla; syväsin kuvat (poistin niistä taustan) jos oli tarpeen ja sitten vain asettelin paikoilleen. Ja lisäsin tekstit. Muullakin ohjelmalla tämä varmasti onnistuu, mulla on käytössä tämä. :)

   Poista
 2. Ihania 'ostoksia' olet tehnyt! <3 - miia

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!