sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kylpyhuone valmistuu

Tässä taas kuvia raksalta. Muutamien viikkojen päästä ajateltiin siellä jo asua, mutta saas nähdä. Aika paljon vielä tehtävänä ennen sitä. Kuten: takan muuraus, kylpyhuoneen viimeistely, terassin lasien laitto, olohuoneen parketti, portaiden päällystys, lattialistat... Ja siivous, ikkunoiden pesu ja varmaan vaikka mitä muuta.

Yläkerran kaapistot saatiin viime viikolla, alakertaan tulevat ensi viikon lopulla. Kaapistot tilattiin Kehra-kalusteesta (kaikkialle tulee siis liukuovet: eteiseen kirkasta peiliä, muihin huoneisiin lumivalkoista lasia).  Kuvia en ole näistä vielä ehtinyt ottaa, mutta otetaan sitten kun kaikki ovat paikoillaan niin kuin pitää.


Kph:n kaakelointi saumauksineen on valmis. Harmaa mosaiikkilaatta (3 x 3 cm) on hienon näköinen suurena pintana, olen tosi tyytyväinen!

Lattialaatta: ABL Gems 3x3Päästiin tekemään kylppäriä muutenkin; allaskalusteet saatiin paikoilleen ja kuvassa vilahtava nätti REJ-Designin rättipatteri seinään. Kylppäristä tarkempaa postausta tulossa ensi viikon puolella (kunhan saadaan se vähän enemmän kuntoon...).


Joku oli ruuvannut mun Tolomeon keittiön seinään. Ihana!Raksamiehet putkihommissa.


Kurkistus nuoremman tytön huoneeseen. Tytöt valkkasivat itselleen lamput Ikeasta (Ikean versiot Glowblow'sta), vanhemmalla oranssi, pienemmällä pinkki.

Nyt sunnuntain harrastusputki, sitten taas raksaamista.

PS. Vielä voit osallistua Balmuir-arvontaan, arvon voittajan illalla. Ihan huikeasti muuten osallistujia, wow!

2 kommenttia:

  1. Ihana kaunis kylppäri! VAu noi laatat on hienot! -i-

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!