keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Raksastatusta ja marmorilevyn metsästystä

Vähän tilannekatsausta, tällä kertaa ilman niitä huisin kiinnostavia raksakuvia. Nyt on niin kiire, etten itse ehdi raksalle ollenkaan, jos edes viikonloppuna sitten.

Yläkerrassa on puuhattu kylppäriä, laatoitus lienee nyt valmis myös lattian osalta. Keittiön lattia on myös laatoitettu. Alakerran lattia on kokonaan valmis, sinnehän tulee eteistä lukuunottamatta sama parketti kuin yläkerrassa. Yläkerrassa parketti puuttuu vielä olohuoneesta.

Jotain putkihommeleita on myös tehty (öö?) ja paraikaa raksalla asennetaan keskuspölynimuria. Tästä teen oman postauksensa myöhemmin, vaikuttaa varsin pätevältä laitteelta se minkä hankimme.

Huomenna saapuvat liukuovikaapistot kaikkiin makuuhuoneisiin sekä eteiseen. Näistä myös tulossa oma postauksensa.

Olen myös etsinyt valkoista marmorilevyä olohuoneen sohvapöytää varten. Kuulin että eräästä kivitasoja, takkoja ym. valmistavasta firmasta voisi löytyä sopuhinnalla joitain jämäpaloja, mutta kun soittelin ja kyselin tarkemmin, hinnaksi tällaiselle 1 m x 1 m kokoiselle jämäpalalle ilmoitettiin reilut 900 e. Hmm, ehkä ei kuitenkaan. Jos tiedätte paikkoja mistä marmorilevyjä kannattaisi kysellä (tai vaikkapa jos nurkissasi lojuu käyttämätön sellainen), niin vinkatkaa toki.

Nyt vähän Gloriaa ja Kotia ja Keittiötä. Jos silmät pysyvät auki. Nati nati.

2 kommenttia:

 1. Odotan mielenkiinnolla postauksia keskuspölyimurista ja kuvia teidän säilytysratkaisuista. Marmorilevyä metsästetään mekin, mutta tuo 900e jämäpalasta on ihan naurettava hinta! Meidän koko keittiön kvartsitasotkaan ei maksaneet ihan hurjasti tuon enempää.

  Blogissani on muuten sinulle haaste. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä mäkin ihmettelin tälle myyjälle ihan ääneen, että aika kova on hinta. Johon myyjä, että 'no näin se nyt on'. Jahas.

   Ja kiitos kivasta haasteesta! Mä ryhdynkin heti miettimään.. :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!