perjantai 16. maaliskuuta 2012

Ostoslistaa

Ostoslistallahan on vielä vaikka mitä. Uusi tv, sohvapöytä, lamppu ruokapöydän päälle, mattoja... Ennen kaikkea tavaraa tarvitaan lastenhuoneisiin, joita aikaisemman yhden sijaan on nyt sisustettavana kolme.

Alla tulevia ostoksia, joista osa jo hankittukin. Loppujakin täytyy kohta ruveta ostelemaan, muutto lähestyy. Vaikka päivää ei olekaan vielä ihan päätetty.

Viikonloppuja!


Kollaasin kuvat: Ferm Living, Hay, Mimi Lou, Smallable, Indiska, Egmont, Muuto.

PS. Muistaakahan osallistua arvontaan!

8 kommenttia:

 1. monta mukavaa juttua on tässä kollaasissa :) :)
  mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kun joskus vaan ehtisi juoksemaan kaupoissa näitä hankkimassakin.. No onneksi nettikaupat on keksitty! :) Mukavaa viikonloppua sinnekin! :)

   Poista
 2. Oikein mukavan näköinen ostoslista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita listoja aina hauska tehdä, eri asia on sitten miten raksabudjetti enää antaa myöden tuollaisiin juttuihin.. :)

   Poista
  2. Hyvin ajateltu! :) Taidan alkaa soveltaa samaa omassa blogissani! Tähän asti olen ollut ihan liian realistisella päällä ;), siis budjetin suhteen.

   Tuota bambivalaisinta haaveilen minäkin tytön huoneeseen ja nukkekoti myös sinne pitää tulla. Onneksi neidin synttärit on sopivasti juuri muuton jälkeen... :)

   Poista
  3. Haaveilu on aina paikallaan, kyllä se todellisuus sitten taas iskee päälle :)

   Bambivalaisin on kyllä tosi söpö. Ja nukkekotia toivotaan synttärilahjaksi täälläkin; esikoisen synttärit vietetään mitä todennäköisimmin jo uudessa kodissa.

   Poista
 3. Ostoslistaa myös täällä tehty, kahdenlaista ns. ihanat "pakolliset" ja sitten sellaiset joihin budjettia ei vielä uskalla raottaa vaan katsellaan rauhassa ;)

  Teille tulee kyllä ihanat lastenhuoneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä, kaksi ostoslistaa löytyy: ne (tylsät) pakolliset ja sitten se kaikki muu ihana :D

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!