lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kuvapäivitystä


Tässä taas muutamia kuvia työleiriltä. Hommat edistyy hurjalla tahdilla, työmiehet ovat jälleen olleet ahkeria. Teräsvaareille taas kiitokset näin bloginkin välityksellä!


Tänään laatoitettiin eteinen Saksasta tilaamillani Via-sementtilaatoilla. Yksi laatta jäi mulle pannunaluseksi, niinkuin pitikin. :)
Tykkään!


Nämä laatat saumataan puskuun. Työ sujui nopeasti, ainoastaan yksi kulmaan tuleva laatta piti rälläköidä.Vielä on aika mattomainen efekti!
Aiemmin ajattelin että laitan eteiseen meidän makuuhuoneessa tällä hetkellä olevan, Mokosta ostetun vanhan indonesialaisen lipaston. Nyt luulen kuitenkin, että tämä lattia ja vanha lipasto yhdessä tekisivät eteisen ilmeestä liian vanhahtavan ja sitä en halua. Lipasto tulkoon edelleen meidän makkariin, eteiseen laitetaan jotain muuta modernimpaa tasapainottamaan lattiaa.
Tyttöjen huoneet ovat listoja vaille valmiit. Pienemmän tytön huoneesta pesin tänään ikkunankin!


Talosta löytyy nyt yksi väliovikin. Tässä asennellaan sen karmeja.


Yläkerran kph:n seinälaatoitus on valmis alinta riviä lukuunottamatta. Ja alin rivihän laitetaan vasta lattiakaakeleiden laiton jälkeen.


Alakerrassa on ihmeen siistiä, mutta ylhäällä kaikki on suloisessa kaaoksessa. On tikasta, laattaa, parkettia, nippeliä ja nappelia. 

Kuvassa näkyy (sotkun lisäksi) myös keittiön lattiaan valettu korotus, jolla saadaan parkettia ohuempi laatta nostettua parketin kanssa samalle korkeudelle. Ehdittäisiinköhän huomenna alkaa latomaan näitä keittiönkin laattoja, saas nähdä.

10 kommenttia:

 1. Upea tuo eteisen lattia! Tuollaisen olisin voinut itsekin ottaa, mutta nyt kun siihen on päätetty jo niin hallitseva tapetti, niin ei enää pysty. :) Eteiseen sopii mielestäni hyvin joku aika näyttävä elementti, mutta tosiaan varmaan tasapainottaa hienosti joku moderni elementti tuota lattiaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Tuo laatta on ollut mulla haaveena jo pitkään, kiva että se nyt toteutuu. Katsotaan mitä muuta eteiseen tulee, jotain tasapainottavaa varmaankin tarvitaan että fiilis kippaa enemmän modernimman puolelle. :)

   Poista
 2. Teillähän on hyvällä mallilla.Ja hyvältä näyttää. Mielenkiinnolla jään odottelemaan miltä eteisen lattia näyttää valmiina kalusteiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Johanna ja kiitti! :) Minäkin odotan mielenkiinnolla, nyt tyhjänä (ilman vielä sinne tulevia kiintokaapistojakaan) näyttää ainakin tosi hyvältä.

   Poista
 3. Upeaa, teillä tosiaan muutta ihan lähellä joko muuttotarkastus varattu?

  Meillä hieman taas haasteita, mutta niistä selvitään ja pari päivää sinne tai tänne... Tänne olisi parempi kuin kastejuhlakin kolkuttelee jo ;)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sanna, vielä ei olla tarkastusta varattu, mutta eiköhän ensi viikolla sen voine tehdä. Muutaman päivän päästä ollaan varmaan taas viisaampia senkin asian suhteen. :)

   Tsemppiä haasteisiin sinne,ja juuri niinkuin sanoit: pari päivää sinne tai tänne ei tee mitään. Älä ainakaan niistä stressaa, vaan nauti vauvelista ja tulevista ristiäisistä. <3

   Poista
 4. Tykkään myös:)

  Kaksi viimeistä kertaa kun olen käynyt Ateneumissa, niin olen ihaillut portaiden tasanteiden laatoituksia. Ne ovat ihanat, mutta niin on teidänkin sisääntulo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mii! :) Atskin porrastasanteet ja se koko portaikko on mielettömän hieno...

   Poista
 5. Eteisen laatat luovat wow efektin sisääntultaessa. Hyvälle näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! Odottelen vain, että pääsisin kokemaan miltä eteinen näyttää ulko-ovelta katsoessa, sisään tullessa. Laattojen päällä ei voi vielä kävellä, joten täytyy käyttää toista ovea ja katsella laattoja vain toisesta suunnasta. Odotellaan.. :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!