tiistai 21. helmikuuta 2012

Ulkokaiteet

Terassin ja ulkoportaiden kaiteet alkavat olla paikoillaan. Kunhan kaikki tolpat on asennettu valmiiksi, KMR Nordicin miehet tulevat mittaamaan välit ja sen jälkeen ryhtyvät valmistamaan tolppien väleihin kiinnitettäviä laseja.

Ja taas näyttää himpun verran valmiimmalta! Ilon pilkahduksia sairastamisen keskeltä...7 kommenttia:

 1. Kiitos Sanna kommentista! Onnistuin jotenkin poistamaan sen (kuumehöyryissäni? :) mutta onneksi se on tallessa s-postissa, mistä voin sen copy-pasteta:

  Sanna / Koti- Kullankallis on lisännyt kommentin tekstiisi "Ulkokaiteet":

  Kiva kuulla, että myös teillä KMR Nordic urakoimassa!

  Pakko myöntää, että meitä hieman jännitti lyödä kaiteet lukkoon, sillä ei oltu kuultu/luettu heistä mistään ja löydettiinkin ihan vain googlen avustuksella.. Mutta erittäin hienosti mennyt kaikki, ainakin tähän asti ja palvelu ollut hyvää :)

  Sanna, me saatin vinkki ko. firmasta naapuriltamme, en tiedä tarkemmin mistä hän oli KMR:stä kuullut. Vaikuttaa kyllä ihan hyvältä ja asialliselta kaikki toiminta. Kaikki on mennyt juuri niinkuin on pitänytkin mennä. Pyysimme heiltä tarjouksen myös sisäportaiden kaiteiksi (käsijohtimiksi), sitä emme vielä ole saaneet.

  Tsemppiä teillekin sairastuvalle, milloin muuten teidän kaiteet ovat tulossa? Niistä tulee varmasti tosi kivat. :) - mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips,

   Kaiteet tilattu, mutta asennus vielä auki... Tänään pääsi uusi urakoitsija aloittamaan maalauksia eli tällä viikolla tarkentuu aikataulu -JÄNNÄÄ :) Meidän kaiteita kun ei pysty asentamaan ennen kuin parketti paikoillaan ja portaat käsitelty. Yläkerran parvekkeen kaide, tulee silloin samaan aikaan.

   Joko teidän muuttopäivä on päätetty? Meillä ei, mutta toivottavasti pian... Taidan kävästä nyt illalla pitkästä aikaa katsomassa missä mennään :)

   Tsemppiä!

   Poista
  2. Moi Sanna,
   jännää, tiedätte siis ihan pian milloin saatte kaiteet. Ja kun ne tulee, on parketti jo paikoillaan eli pakosti jo melkein valmista. Ihanaa! :)

   Meidän muuttopäivää ei ole päätetty, mutta helmikuuta ei ole jäljellä enää kuin viikko... Tämän kuun aikana siis ajattelimme irtisanoa tämän kämpän. Lähipäivien aikana selviää uskalletaanko se tehdä! :)

   Tsemppiä loppurutistukseen!

   Poista
 2. Wow, teillähän alkaa olemaan hienosäätöä vaille valmista! Tsemppiä loppumetreille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ehkä en kutsuisi vielä hienosäädöksi... niin paljon sitä kaikkea tekemätöntä vielä on. :) Mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa jutut valmistuvat. Kiitos tsempistä Mervi ja mukavaa raksa-talvilomaa teille!

   Poista
 3. Kaiteet näyttää hyvältä - ja talo niiden takana myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanna, mukava kuulla! Ihania talvipäiviä sinne!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!