maanantai 20. helmikuuta 2012

Tunnustetaan

Niinhän tässä sitten kävi, kuume kaatoi tämänkin sisar hento valkoisen. Lapset saivat flunssan jo viime viikolla, minä liityin jengiin eilen. Nyt kökötämme kaikki sisällä ja yritämme keksiä tekemistä. Ja kun ulkonakin kerrankin paistaisi aurinko.

Hauskana yllärinä Villa Hedda sai eilen kolme ihanaa haastetta! Kiitos Mii, Vastarintaman M sekä Oma Deco by J. Nämä lämmittävät mieltä!Haasteen saaneen kuuluu kertoa seitsemän random faktaa itsestään, kertoa linkin kera kuka awardin on lahjoittanut sekä lahjoittaa puolestaan award eteenpäin 15:lle itselleen mieluisalle blogille.

Lahjoittajat jo kerroinkin, joten nyt muutama fakta minusta itsestäni.

• Haluaisin kovasti taas harrastaa jotain ihan omaa. Käydä body pumpissa, lukea keskeytyksettä, tehdä metalligrafiikkaa... Ehkä tämänkin aika vielä koittaa?

• Olen asunut jonkin aikaa Pariisissa ja muuttaisin sinne mielelläni uudestaankin. Pariisi vaan on niin ihana.

• Vietämme mieheni kanssa kesäkuussa 9:ttä hääpäiväämme.

• Joskus mietin, mitä oikein voisin tehdä sitten isona. Mutta vielä toistaiseksi en ole keksinyt mitään, mikä löisi laudalta nykyisen työni.

• Haaveilen tanssivani yön putkeen jollain mahtavalla house clubilla, mutta silloin kun siihen olisi mahdollisuus, huomaan olevani matkalla kotiin jo viimeistään klo 01.30. Öö, keski-ikäkö?

• Tykkään ruoanlaitosta, mutta meillä keittiö on enemmän puolisoni valtakuntaa. Mieheni on mestarikokki ja minä sous chef. No, leivon kyllä, aika useinkin.

• Poden kroonista matkakuumetta. Nyt lähtisin kovin mielelläni piipahtamaan Istanbulissa.

Tunnustuksen annan eteenpäin seuraaville blogeille:

Kiveä ja unelmia
Lauran kanssa aloitimme blogitaipaleemme samoihin aikoihin ja raksammekin menevät hyvin samaa tahtia. Laura perheineen rakentaa ihanaa taloa, josta löytyy mm. leikkipesä sekä istuskeluportaat. Mä olen ihan myyty tuollaisille jutuille! :)

Grey and White
Tarinoita talosta -blogin Kati on juuri avannut ihanan nettikaupan, josta löytyy mm. Tine K:ta, House Doctoria, Bloomingvilleä... Kannattaa tsekata!

Vastaisku ankeudelle
Täältä löytyy ammennettavaa vaikka kuinka. Toimittaja-Jenny kirjoittaa henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista, äitiydestä, unelmista ja niiden toteuttamisesta... taidolla ja hyvällä otteella. Kuopuksemme ovat suht. samanikäiset ja miehemmekin ovat vanhoja koulukavereita. Emme ole kuitenkaan tavanneet toisiamme IRL.

Selma
Ihanan inspiroiva sisustusblogi täynnä kauniita kuvia Selman kotoa ja muualtakin.

Nyt ei tullut viittätoista, mutta tässä tapauksessa laatu korvaa määrän. :)

4 kommenttia:

  1. Heh, juuri ennätin haastaa sinut samaan ennen tämän postauksen lukemista! :)

    VastaaPoista
  2. Hei Anna ja kaunis kiitos, olipas hauska sattuma! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!