keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Teetä ja takkaskissejä


Hörpin iltateetä ja luonnostelin paperille nopeasti miltä takka voisi näyttää. Mielessähän malli on ollut jo pitkään, mutta nyt piti laittaa paperille jotain konkreettisempaa, että muurari isä osaa tehdä siitä sellaisen kuin halutaan.


Takan vasemmalla puolella on putkihirvityshärveleitä poikineen, johon täytyy tarvittaessa päästä käsiksi. Ne naamioidaan piiloon takkapuilla.

Luonnostelu (sekä teehetki) loppui luonnollisesti siihen, että sukkahoususankari kapusi pöydälle ja halusi teekannun. Ja sitten piirtämään itsekin.


6 kommenttia:

 1. Takkapuut takan takana näyttää leiskoissa ainakin tosi kivalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä ja niin me aluksi suunniteltiinkin. Nyt ne putket taitaa kuitenkin mennä niin hassusti, ettei tuo kai toteudu. Täytyy vkonloppuna tutkia takkaa vielä tarkemmin.. :)

   Poista
 2. Ihanainen pieni! Tykkään tuosta moderni manttelitakka-lookista, näyttää hyvältä. -i-

  VastaaPoista
 3. Tosi suloinen teekannu sinulla, ja vielä suloisempi se pieni, teekannua hamuileva käsi. :)

  Onko takan takana ensin "kolo" ja sen jälkeen seinä? Sinnehän ne takkapuut sujahtaisivat kätevästi.

  Rentouttavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! :) Ne suloiset pienet kädet ehtivät joka paikkaan ja äidin teehetket eivät kovin rentouttavia ole - paitsi ehkä silloin kun hra Sulokäsi on painunut pehkuihin :)

   Takan takana pitäisi olla kolo ja sinne ne puutkin oli aluksi tarkoitus laittaa. Mutta nyt mun mies on alkanut höpisemään jotain (kumma tyyppi:) ettei se onnistukaan sillä lailla kun aluksi suunnittelimme. Täytyy mun viikonloppuna mennä tutkimaan juttua tarkemmin, eihän tästä nyt muuten mitään tule. ;)

   Ihanaa torstai-iltaa sinulle!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!