torstai 23. helmikuuta 2012

Samaan aikaan raksalla

... työt jatkuvat vielä teräsvaarien toimesta täydellä tohinalla. Yläkerran kylpyhuoneessa wc-pönttö on paikoillaan (Duravit Starck 3) ja pöntön yläpuolelle tuleva, koko seinän mittainen hyllytaso (eli kotelointi, joka peittää seinään kiinnitettävän wc-pöntön mekanismit) alkanut muodostua.


Itse en ole päässyt käymään raksalla yli viikkoon. Mutta toiveissa on jos vaikka huomenna onnistuisi. Kävin vihdoin lääkärissä ja sain diagnoosiksi poskiontelontulehduksen (ja kun luulin sairastavani vain perusflunssaa), lääkärin määräämien troppien jälkeen olo alkaakin nyt olla jo parempi. Olisinpa mennyt jo aiemmin! Mies vielä potee, mutta isot lapset ovat onneksi jo kunnossa. Kuopuskin vaikuttaa olevan flunssassaan voiton puolella. Hyvä juttu, sairastaminen on niin tylsää. Varsinkin silloin, kun tekemistä riittäisi vaikka muille jakaa.

Lempeää torstai-iltaa.

4 kommenttia:

 1. Kas, aikataulusamis! Meillekin asennettiin pönttö tänään! :D Just tuommoinen seinämalli & hyllysysteemi meillekin oli ajatuksissa, kunnes tajuttiin että pöntön putki on vähän väärässä kohtaa. Olisi ollut kyllä niin ihana! Lattiamalli siis tuli meille vaan.

  Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista, Anu :)
   Kiva, nyt meillä molemmilla on pöntöt! ;) Meilläkin putken paikkaa mittailtiin tarkasti ja silti se tuli vähän hassuun kohtaan siinä mielessä, että ei saada tuosta hyllystä kuin n. 10 cm syvä. Mutta kai se on suht. riittävä syvyys sekin. Mitään kukkaa siihen hyllylle tuskin saa, mutta jotain pienempää sitten.

   Poista
 2. Meille tulee kanssa seinäpöntöt ja putkien paikat kyllä jännittää joka veskissä. Yhdessä jo todettiin että väärin meni ja säädöksi, mutta eiköhän sinnekin se seinärakennelma saada tehtyä. Toivottavasti, koska systeemit on jo hankittu :)
  Paranemisia teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helena!

   Kai se niin on, että vaikka miten noita putkia, ym. syynää, niin silti tulee yllätyksiä. Toivottavasti saatte pöntön kunnialla seinään. Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!