perjantai 3. helmikuuta 2012

Perjantain inspis

Viikonlopputoivotukset tämän kauniin valkoisen, seesteisen kodin myötä. - Kyllä lapsiperheelläkin voi olla valkoinen koti, kunhan pesukone löytyy, toteaa tämän kodin omistajatar. Juuri näin! (Tosin nyt ei oteta huomioon vesi- ja sormivärejä, mustikkakeittoa, sprii-tusseja, ym. mihin ei pesukonekaan auta...)

Suloista sydäntalvista viikonloppua!

Kuvat: Sköna Hem

11 kommenttia:

 1. Todella kaunis koti!

  Mäkin olen tykästynyt nyttemmin valkoiseen (ja minimalismiin), kun aikaisemmassa kodissani oli paljon vahvoja, kirkkaita värejä ja järkyttävät määrät tavaraa.

  Tosin meidän valkoinen sohva kaipaisi pesua, onneksi päälliset ovat irrotettavat. Yks vee ja valkoinen sohva ei oo ehkä paras vaihtoehto, otettiin tietoinen riski. Ollaan kyllä kai kaikki muutkin sitä sotkettu vahingossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin valk. sohvassa on irroitettavat päälliset + kaikki muutkin kankaat saa siitä onneksi irti. Mutta kun niitä pesee tarpeeksi paljon, kangas kutistuu jotenkin kummasti ja päällisten poisto ja takaisin laitto on silloin tosi kivaa hommaa. Oikein odotan (not) että pääsen taas tekemään sen homman - on nimittäin sohva taas sen näköinen että :)

   Poista
 2. Eksyin ihanaan blogiisi :-) Kaunista... MIten muuten kävi tuon tilaamasi David Ehrenstråhlen Paris-julisteen kanssa? Sujuiko toimitus ok ja paljonko pk:t olivat tuotteen hinnan päälle? Kiitos! Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Sanna että eksyit tänne! :) Juliste tuli reilun viikon päästä tilauksesta. Postikulut eivät olleet paljoa, vajaan kympin varmaan (tarkasti en enää muista)? Kaikki sujui tilauksen osalta mallikkaasti. Nyt vaan odottelen että saan julisteen kehystettyä, pitääkin muuten pian viedä se kehystämöön, jos ei valmiita kehyksiä löydy.

   Poista
  2. Kehyksiä kehyksiä kehyksiä, jopas tuli toistoa :D

   Poista
 3. Siis mahtava idea toi kalenteri! Kyllä ihmiset keksii upeita juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Johanna, kalenteri-idis on tosi kiva ja nätisti tässä toteutettu! Mulla oli vähän samantyyppinen joskus yläasteella; olin koristellut jokaisen kuukauden jollain Suosikista, ym. leikellyillä kuvilla, oli Kylieta, Jason Donovania, Madonnaa, Bon Jovia... Hmmm. :)

   Poista
 4. Ensimmäinen vierailu blogissasi. Tämä vaikuttaa hyvältä, jään seurailemaan :) ihaninta näissä kuvissa on puun ja valkoisen yhdistäminen, tuo mieleen kesän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi J, tosi kiva kun löysit tänne! :) Tulenpas kurkkaamaan sinunkin blogiisi.. Mukavaa vkonloppua!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!