perjantai 20. tammikuuta 2012

Tunnustus eteenpäin


Sain tämän mieltä lämmittävän yllätyksen rakkaalta ystävältäni Miiltä, kiitos! Kannattaa muuten ehdottomasti tsekata Miin blogi; inspiroivia juttuja sisustuksesta, muodista ja kaikenlaisista elämän kauniista asioista. 

Tunnustus on tarkoitus jakaa eteenpäin viidelle inspiroivalle blogille, joissa on alle 200 tilaajaa / kirjautunutta. Ja minähän jaan!

Tällä kertaa otin mukaan itselleni uusia blogituttavuuksia, mutta yksi vanha tuttukin mukaan mahtuu.


Musta peltikatto
Mustalle peltikatolle olen antanut tunnustuksen jo joskus aiemminkin, mutta minkäs teet :) Blogiystäväni Riitta bloggaa kiinnostavasta rakennusprojektistaan ja jakaa upeita inspiraatiokuvia, joista poikkeuksetta tykkään ihan aina.
Uudehko blogituttavuus, erittäin kiinnostava starttivaiheessa oleva lapsiperheen talonrakennusprojekti. Sisustusta, reseptejä, kauniita kuvia...

Moderni puutalo
Lapsiperheen mielenkiintoista talonrakennusta seurataan tässäkin kivassa blogissa. Hienoja inspiraatiokuvia!
Uusi, supertyylikäs blogi. Mielettömän kauniita kuvia. Kotia, kosmetiikkaa, ruokaa, muotia... 

Stockholm by me
Ihan mahtava blogi, johon jäin koukkuun heti. Eikä vähiten sen Tukholman takia. Muotia, shoppailua, remontointia ja vaikka mitä suomalaisen Veeran kirjoittamana.

5 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla ja kiinnostavia muitakin blogeja olit listannut tuohon, pari ihan uutta tuttavuuttakin oli :-))

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Mia tunnustuksesta! Olemme aivan otettuja. Saa nähdä millaiseen "yhteisymmärrykseen" päädymme mieheni kanssa omaa viiden listaa laatiessamme ;) Sinun blogisi olisi ollut myös meidän listalla, jos olisimme kerineet listan ennen sinua laatimaan. Hienoa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Mia! Tällaiset lämmitävät mukavasti!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!