tiistai 17. tammikuuta 2012

paketteja ja pönttöjä

Tässä on meidän keittiö. Jännityksellä odotamme onhan kaikki tarvittava mukana, vielä kun ei voida alkaa paketteja availemaan.


Parhaillaan tonttia kohti ovat matkalla myös vessapöntöt, ym. - en edes muista mitä kaikkea niiden kanssa tilattiin. Appiukko odottaa jo paikalla, toivottavasti kuljettaja pääsee rekkoineen edes suht. lähelle.

Kodinkoneetkin tilasimme vihdoin eilen. Nyt se on kuulkaa menoa, menoa kohti kotia.

10 kommenttia:

 1. Iiiik, muakin jännittää, vaikkei ole edes oma koti kyseessä. Aivan mahtavaa! Odotan kovasti miltä keittiö näyttää valmiina.

  VastaaPoista
 2. Heh, paketteja kantaessani kävi kyllä mielessä että näistäkö pitäisi keittiö sitten tulla. Hmmm. Jännitettävää riittää! :)

  VastaaPoista
 3. Kas, samoja, jänniä vaiheita elellään täällä kuin meillä! :) Meidän kaapit vaan oli jo valmiiksi kasatut eli täyttää (tukkii...) tilan ihan kohtalaisesti.

  VastaaPoista
 4. Huippua! Nyt vaan kasaamaan! :) Pääsisinpä jo itsekin!!

  VastaaPoista
 5. Täällä kanssa odotetaan jännityksellä mitä paketeista löytyy, ihanan pitkällä olette, voisi sanoa että loppusuoralla! :)

  VastaaPoista
 6. Anu; tuntuu että jännitys ei näistä hommista lopu, oli vaihe mikä tahansa :) Toisaalta kyllä tässä vaiheessa on vielä normaalia jännempääkin, asiat kun alkaa nyt konkretisoitumaan ihan eri tavalla kuin aiemmin.

  Bella, moikka! Vähän aikaa täytyy vielä odotella: siivousta, turhien kamojen pois roudausta, hiontaa, pohjamaalausta pikkusen eka... apua :)

  Moi Apila, peukut pystyssä että paketeissa on kaikki mitä pitää :) Saa nähdä milloin päästään kokoamispuuhiin, ei varmaan vielä moneen viikkoon. Niin paljon on kuitenkin tehtävänä ennen sitä. Eli ei tämä kyllä vielä ihan loppusuoralla ole :)

  VastaaPoista
 7. Aiotteko koota keittiön itse? Mietittiin tänään, että onnistuuko se helposti niin, että varmasti kaikki ovet ja etupaneelit ovat samassa linjassa.

  VastaaPoista
 8. Hei ystäväiseni! Blogissani on Award Sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, käyn kurkkaamassa asap :)

   Poista
 9. Christa: näin on tarkoitus :) Tuhannen paketin mukana tuli paksu nippu ohjeita ja mun mies on ainakin vakuuttunut siitä, että kyllä se onnistuu. Raportoin heti miten menee, sitten kun siihen hommaan päästään!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!