maanantai 2. tammikuuta 2012

Myydään ruokahuoneen kalustus

Etsiskelin alla olevaa kuvaa ja juutuin pitkäksi aikaa katselemaan haikeana muitakin kuvia vanhasta kodista. No, enää ei kovin kauan pitäisi kestää että päästään muuttamaan uuteen taloon. Taloon, joka oli kuvaa otettaessa jo niin mielessä, mutta vielä niin kaukana.

Etukäteen ajateltuna rakennusprojekti tuntui samaan aikaan innostavalta, mutta myös jotenkin niin valtavan isolta jutulta, joka sisältäisi miljoona muistettavaa, ajateltavaa, huomioonotettavaa ja älyttävää asiaa. Ja sellainen se olikin, on edelleen. Mutta myös äärettömän hieno, meidän perheen yhteinen hanke, joka on mennyt ainakin tähän saakka sutjakkaasti eikä ole tuntunut liian raskaalta. Vaikka välillä (aika usein siis) sitä toivookin pääsevänsä taas elämään normaalia elämää, jossa joskus olisi vähän vapaa-aikaakin.

Mutta vihdoin asiaan! Uuden talon sisustusjutut pyörivät muuton lähestyessä vielä entistäkin kovemmin mielessä. Monet vanhat huonekalumme kelpaavat mainiosti edelleen. Mutta uusiakin tarvitaan, koska huoneita tulee olemaan enemmän kuin vanhassa asunnossa. Tai uusia tarvitaan, koska vanhat eivät enää ihan palvele tarpeitamme. Esim. ruokapöytämme teetettiin mittojen mukaan kaupunkiasuntoomme ja on ihan liian pieni viiden hengen perheellemme. Samoin ruokapöydän tuolit, joista kirjoittelin aiemmin, ovat osoittautuneet lapsiperhekäytössä aika epäsopiviksi. :) Hankintalistalla jaetulla ykkössijalla ovatkin ruokapöytä ja ruokäpöydän tuolit.

Valkoinen massiivipuinen senkki: Cobello. Massiivi-tamminen ruokapöytä Bitco/Vepsäläinen. Tuolit Ligne Roset/Skanno. 

Koska uudet on hankittava, lähtevät vanhat hyvät tavarat myyntiin. Itseasiassa koko kuvassa näkyvä kokonaisuus, koska senkille ei ole uudessa talossa paikkaa. Jos kiinnostuit, kysy lisätietoja sähköpostitse: villahedda@gmail.com.

EDIT: Senkki ja pöytä myyty. Tuolit vielä käytössä :)

1 kommentti:

  1. Hip hei, senkki olis just passeli meille - pistän meiliä! t-hannis

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!