sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Pihatöitä

Viime viikolla meillä tehtiin pitkästä aikaa ulkotöitäkin; pihan täyttöjä. Sepeli.fi:n auto kurvasi paikalle ja ruiskutti sepeliä talon ympärille. Kaivinkone on vielä hommissa naapurin tontilla, mutta toivottavasti ehdimme saada kaivurin meillekin ja pihan oikeaan korkoon ennen ensi viikon luvattuja lumisateita.

Sepelikuvasarjan lopussa myös arkkitehtimme Sirpa Rauhalan tekemät uudet 3D-kuvat talostamme, joissa näkyy hyvin tulevan pihan korkeusvaihtelut. Pengerryksiä ja pihaportaita on tulossa moneen paikkaan. Näistä kuvista poiketen aita tulee olemaan valkoiseksi rapattu, eikä pihalle tule noin paljon kiveyksiä. Samoin toinen autopaikka tulee kauemmaksi talosta kuin miten tähän on piirretty. Näissä kuvissa näyttää myös, että talomme olisi keskellä ihanaa, vehmasta puistoa... Oikeasti taloja on joka puolella ja edessä yksi rakennustyömää, jossa mennään vasta maatyövaiheessa. Eli raksaestetiikasta saadaan nauttia myös ympäristössämme vielä hyvä tovi.

Iloista toista adventtia ja muistakaahan osallistua arvontaan!


8 kommenttia:

 1. Ihanan iso terassialue, ja tykkään tuosta aitaideasta. Sopii hyvin myös polveilevaan maastoon. Veikkaisin, että teidän talosta pihoineen tulee tosi hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan idylliset havainnekuvat :) Varmasti tulee hieno vaikkei oikeasti ihan noin puistossa olekaan...

  VastaaPoista
 3. Kaikkea hyvää ja mukavaa joulukuuta!

  VastaaPoista
 4. Anne: terassi on ainakin iso, vaikka piha ei kovin suuri olekaan :) Voi kun pihaa jo pääsisi kunnolla laittelemaan, mutta kevääseen vaan pitää malttaa odottaa...

  Anni, kiitos! Yllätyin itsekin iloisesti noista havainnekuvista, ovat tosiaan ihanan idylliset. Poikkeavat niin täysin siitä kura-hiekka-kivikasatodellisuudesta, mikä tontilla nyt vallitsee!

  Riitta Sinikka, kiitos paljon toivotuksista ja samoin sinulle tunnelmallista joulun aikaa ja hyvää jatkoa! :)

  VastaaPoista
 5. Todella hienolta näyttää! Meillä vielä suunnitteluasteella piha ja sen korot...:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Apila! :) Meidänkin piha on vielä täysin suunnitteluasteella, paitsi noitten korkojen puolesta. Talon korko tuli Espoon kaupungilta ja arkkitehti teki tuon alustavan pihasuunnitelman korkoineen jo taloa piirtäessään. Kun nyt ehdittäisiin vähän siistimmäksi sitä kurakenttää saada ennen kuin lumet tulevat, peukut pystyssä.. :)

  VastaaPoista
 7. Teille tulee ihan mielettömän upea talo! Suorastaan täydellinen!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!