sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kuvia, kuvia

Tässä kuvapäivitystä menneeltä viikolta. Takka on nyt asennettu paikoilleen ja liitetty piippuun liitoskappaleilla. Nyt odotellaan vesijärjestelmän valmistumista, mitä putkimiehet ovat tehneet pari päivää. Sitten pääsemme takkaa polttamaan!

Takkamme on siis Tulituotteen Termocamino DSA vesitakka, joka kierrättää vettä varaajaan lämmittäen käyttöveden sekä lattialämmityksen veden. Tuon näköiseksihän takka ei jää, vaan saa ympärilleen esim. Luja-levystä tai harkoista tehdyt kuoret.

Takka paikoillaan, vain kuoret puuttuvat.
Liitosadapteri.
Takan vesiputkia alakerrassa.
 

Lamppuja, eli kattoon upotettavia spotteja on asennettu paikoilleen jo muutamia. Lamput tilasimme saksalaisesta dm Lights -verkkokaupasta. Ko. kauppa oli hyvä löytö; edulliset hinnat, hienoja tuotteita ja tosi nopea toimitus (lähetillä suoraan tontille). Spottien lisäksi tilasin sieltä pitkään haaveilemani Tolomeon keittiöön.


Tasoitustöitäkin on tehty. Tasoittamatta on enää yläkerrassa keittiö, olohuone ja osittain porraskuilu sekä alakerrassa tyttöjen huoneet.

Meidän makkari valmiiksi tasoitettuna.
Tytöt menossa ihmettelemään kylpyhuoneen uusia, sileitä sieniä.
Vaalea, sileä kylpyhuone. Suihkuseinämässä oleva 'ikkuna' eli shampoohylly muurataan umpeen toiselta puolelta.
Kuopus ja pappa. Raksamiehet. <3
Näkymä portaista tyttöjen huoneisiin.

Kodinhoitohuone. Vasemmalla ovi kylpyhuoneeseen.
Alakerran kylpyhuone.
Kylppäristä saunaan päin.

Raksalle ovat saapuneet myös kauniit Matti-ovemme. Ulko-ovikin löytyy, mutta sitä ei vielä hetkeen asenneta paikoillen.


5 kommenttia:

 1. Huomenta,

  Se valmistuu ihan käsiin!! Mahtavaa! Minkä värinen takasta tulee?

  Terkkuja, Tilda

  VastaaPoista
 2. Oih, etenee upeasti ja näyttää tosi hyvältä. Jos muuttaisin teille ja olisin 5-vuotias tyttö, kokeilisin, onnistunko liukumaan portaita pitkin suoraan omaan huoneeseeni. ;)

  Terveisin nimimerkki "Ei kattoa, ei ikkunoita, ovista puhumattakaan"

  VastaaPoista
 3. Hienoa edistystä! toisella nimimerkillä kateellinen... ;) ei vaan, muutto todella häämöttää!

  VastaaPoista
 4. Iltaa, Tilda! Voi - valmistuisikin! :) Takasta tulee ihan valkoinen, päällystysmateriaalia ei olla vielä ihan päätetty. Levystä se varmaan tehdään, taitaa olla nopein tapa. Ja sitten rapataan sen jälkeen tietysti.

  Moikka Riitta, ja kiitos! Apua, älä vaan ikinä sano tota meidän tytöille (äläkä pojallekaan). Saapa nähdä kauan siihen menee kun tuon keksivät.. :) Tsemppiä teille, kyllä ne kaikki on kohta teidänkin talossa!

  Apila, kiitos! :) No en tiedä häämöttääkö muutto vielä, kai se jonkun kk:n päästä sitten.. :) Mutta niinhän teilläkin, melkein samoissahan mennään!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!