tiistai 29. marraskuuta 2011

Vinkel Homes


Tänään osuin Tehtaankadulla sijaitsevaan tunnelmalliseen pieneen Vinkel-putiikkiin (samaan, josta hyvä ystäväni Minnakin oli kirjoittanut blogiinsa). Vinkel on yhdistelmä sisustusmyymälää ja kiinteistönvälitystoimistoa. Myynnissä on mm. Tine K:n ihania astioita, Brukaa, PIP Studion hauskoja tapetteja, jne. jne. Tolixin tuoleja ja jakkaroita pystyy myös tilaamaan. Helsingin lisäksi heillä on toinen samalla konseptilla toimiva liike myös Kristiinankaupungissa.


Mukaani tarttui Tine K:n marokkolaishenkisiä astioita sekä kauniita servettejä. Tilasin myös Tolixin baarijakkarat keittiön saarekkeen ympärille, tosin pohdin vielä vähän otanko niitä kaksi vai kolme kappaletta.


Niin mahtavaa, että olemme raksaamisessa jo sen verran pitkällä että pystyy jo tekemään hankintojakin uuteen kotiin. Olen vähän pitänyt kynttilää vakan alla motivaatiokämpässä asuessa, enkä ole shoppaillut kuin jotain satunnaisia tyynynpäällisiä, mutta nyt hankintoja ihan täytyykin alkaa tekemään. Aluksi tietysti niitä isompia juttuja, kuten kaapistot makuuhuoneisiin sekä eteiseen. Niistä lisää tuonnempana.

Aurinkoista tiistaita!

2 kommenttia:

  1. onpas kivan näköinen kauppa. erityisesti ne alimman kuvan lintufiguurit. täytyy pian poiketa! t. varpu

    VastaaPoista
  2. Moi Varpu! Kauppa on tosiaan kiva, kannattaa poiketa. :) t. mia

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!