torstai 24. marraskuuta 2011

Täsmäisku Tallinnaan

Yläkerran väliseinät alkavat pikkuhiljaa olla valmiina. Ovien ylitykset on tehty kaikkialta mihin ovia on tulossa ja muidenkin seinien osalta mennään suunnilleen samassa tasossa.


Ihan kohta ollaan siis tasoitusvaiheessa. Mies teki pikavisiitin Tallinnaan (klo 07.30 laivaan, Tallinnassa 1,5 h ja yhdeksi takaisin. Melko tehokasta!) ja haki lastin sitä Knaufin tasoitetta, josta kirjoittelin aiemmin. Aika paljon tuonne takakonttiinkin sai mahtumaan.


Katsotaanpas siis jos meillä viikonlopun jälkeen olisi esitellä ensimmäisiä kuvia tasoituskokeiluista. Tai ei mistään kokeiluista; otimme sittenkin avuksi pari ulkourakoitsijamme suosittelemaa tasoittajaa (nyt aluksi viikonlopun ajaksi), joten eiköhän homma lähde käyntiin varsin vauhdikkaasti. Toivottavasti!

Nyt loppuun vielä muutama kuva kohonneista väliseinistä. Kuvat ovat valitettavasti pimeitä ja suttuisia, mutta ehkä näistä jotain näkee.

5 kommenttia:

 1. Tasoitukset kannattaa tehdä kuitulaastilla! Muuten tulee varmasti halkemia sinne tänne.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! Sekä ulkourakoitsijamme että palkkaamamme tasoittajat ovat tehneet kipsistä erittäin hyvää jälkeä ja suosittelivat tätä. Halkeamiltahan ei varmaan voi ihan täysin välttyä oli materiaali mikä hyvänsä? :)

  VastaaPoista
 3. Nimenoman kipsillä tehtäessä EI tule halkeamia. Sama juttu myös valettavien kipsimassalattioiden kanssa. Betonipohjaiset materiaalithan halkeavat aina.

  VastaaPoista
 4. Mistä liikkestä kyseiset(edulliset) tuotteet löytyvät Tallinnasta?

  VastaaPoista
 5. Nämä haettiin muistaakseni Bauhofista tai ABC ehituksesta (sijaitsevat ihan lähellä toisiaan). t. mia

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!