lauantai 12. marraskuuta 2011

Tänä aamuna

... kello 03 päättyneen yövuoron jälkeen raksalla jatkettiin töitä. Sähkömies oli tullut paikalle jo klo 07, mutta mies ja teräsvaari silloin vielä ansaitusti nukkuivat. Parin tunnin päästä olivat tosin taas hommissa, kuinkas muuten.

Muuten tänään oli vähän iisimpi raksapäivä, niin kuin taitaa olla huomennakin. Isänpäivärientojen takia työt jäänevät aamuvuoroon.

Ulkoportaiden ja yläkerran terassin valu oli onnistunut hyvin, vaikka betoni oli ollutkin vähän epätasalaatuista. Nyt portaiden täytyy antaa kuivua (tällä säällä siihen menee varmaankin parisen viikkoa), sitten päästään purkamaan muotit.

Huomenna sitten oikeasti taas sisätöihin; katon levytys jatkuu.

Leppoisaa lauantai-iltaa.

Valmista terassin lattiaa...

...valettuna, sliipattuna ja hierrettynä.

Ulkoportaat alhaalta ylös...

...ja ylhäältä alas.

4 kommenttia:

 1. Kuvasta päätellen betoni näyttää hyvältä, terassin lattia on upean tasainen ja hieno. Meillä on valitettavasti kokemusta surkeasta betonista :( ja silloin jälki ei ole kaunista, vaikka täryttäisi ja hiertäisi itsensä pyörryksiin. :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja nämä yövuorot, meilläkin mies teki sellaisen juuri ulkoterassia tehdessä... hienolta näyttää! Kelpaa keväällä istuskella aamupalalla! :)

  VastaaPoista
 3. Riitta, kyllä betoni kuvassa näyttää (ja ihan oikeastikin :) hyvältä, mutta laatu ei kyllä tässä erässä ollut paras mahdollinen. Aika paljon hommaa ja hankaluutta oli valuvaiheessa. Onneksi saatiin valut kuitenkin kunnialla tehtyä ja nyt voidaan unohtaa ulkotyöt hetkeksi. :)

  Apila, kiitos! :) Tätä kai tämä raksaajan arki - ja juhlakin - on, että hommia täytyy vain painaa kun painettava on. Oli sitten päivä tai yö. Täytyy vaan pitää mielessä ja tavoitteena ne aamukahvit omalla terassilla.. sitten joskus. :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä yövuoroihin!

  -Juha

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!