keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Sisäseinät valmistuvat + arvonta-teaseri

Ohessa muutama tunnelmapala (heh) raksalta marraskuun viimeisen päivän pimeydessä. Pimeää tosiaan on ja märkää, mutta onneksi ei vielä lunta eikä pakkasta. Ehditään ehkä saada piha johonkin kuntoon ensi kevättä varten. Kaivinkone on parhaillaan hommissa naapureiden pihoilla, ehkä tänään jossain vaiheessa meidänkin pläntillämme. Pihaportaat on muuten kuorittu esiin muotin alta ja oikein kivalta näyttävät!


Yläkerran sisäseinät alkavat vihdoin olla valmiit. Harkotkin riittivät, mutta muutama extra-sisäseinäharkko pitäisi löytää yläkerran kylppärin pikku-/suihkuseinämää varten. Jos nurkistasi löytyy tällaisia 88 mm:n harkkoja n. 24 kpl, niin kerrohan. Ostamme mielellämme pois kuleksimasta.

Keittiön seinä valmiina. Tähän seinämälle tulee pelkkiä korkeita kaappeja, sekä jääkaappi ja pakastin.

Muuten; huomenna, joulukuun 1. päivän kunniaksi Villa Heddassa starttaa kiva pikkujouluarvonta. Stay tuned.

Joulumieltä!

3 kommenttia:

 1. moikka,

  meillä on. teen tarkistuksen montako....
  T, Tilda

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tilda! Mä meilaan sulle mahd. pian jos tarvitsemme harkkoja - nyt ryhdyimme pohtimaan jos tekisimme sen seinämän Wedi- tms. levystä. Palaan! :)

  VastaaPoista
 3. Moi,

  Meillä on yläkerran kylppärin kotelo (jonka sisässä menee tekniset hormit) tehty wedistä. Näppäräjuttu - vaati omat hommansa, mutta nopeammin valmista laatoitettavaksi.

  T,Tilda

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!