sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Muurausviikonloppu

Viikonloppu meni nopeasti. Luistelua, tanssitunteja, talvivaatteiden shoppailua... Kaakeleitakin piti käydä tsekkaamassa, mutta menimmekin Helsinkiin ja katselimme ihan muita kuin raksajuttuja. Mutta siihenhän se ilta kuitenkin meni; istuimme punaviinilasillisen ääressä ja puhuimme, mistäs muusta kuin upotettavista spoteista, kylppärikalusteiden tilauksesta, uudesta ruokapöydästä...

Työmaalla on muurattu sisäseiniä ja huoneiden koot alkavat vihdoin hahmottua yläkerrankin osalta. Muut huoneet/tilat näyttävät kooltaan sellaiselta kuin arvelinkin niiden näyttävän, mutta olohuone (jossa ei mitään seiniä oikeastaan olekaan) tuntuu mielestäni aika pieneltä. Täytyy toivoa, että tila 'suurenee' saadessaan valkoista yllensä.

Loppupäivitys tulkoon kuvien muodossa. Tämän tytön silmät alkavat painua kiinni. Hyvää yötä ja reipasta alkavaa viikkoa!


Kyllä muuten miehetkin osaavat koristella. Minä en tätä tähän ripustanut. :)


 Olohuoneen päätyseinä nousussa. Seinän takana portaat, taaimmaisena kuopuksen huone.


Kuopuksen huone hieman lähempää.


Meidän makkari ja keittiön päätyseinä.Makuuhuoneesta olkkariin päin.


Olohuoneesta keittiöön päin. Voi miten tota raksaroinaa on kaikki paikat täynnä...


Raksalapset lähdössä kotiin motivaatiokämppään. Vesiputket, ym. vastaavat on ihan parhaita leluja.


Hei, pallo jäi!

5 kommenttia:

 1. Söpösti on lyhty laitettu :)
  Kyllä se siitä suurenee kun pinnat valkaistaan.

  Mikä teillä onkaan tavoiteaikataulu päästä muuttamaan?

  VastaaPoista
 2. Hanna; joo yllätyin itsekin miten lyhty oli tuohon ripustettu. Ehkä se tuossa on vaan vähiten tiellä, mutta ilahduin silti :) Toivottavasti olkkari suurenee, kai se ainakin vähän..? Jouluksi kotiin ei nyt varmaan toteudu, vähän liian paljon tekemistä olisi seuraavaksi kuukaudeksi. En osaa oikein arvioida milloin muutto voisi tapahtua; ehkä nopeastikin, jos ei mitään kummallisia viivästyksiä tapahdu. Mutta pitänee arvioida varman päälle; pari-kolme kk vielä ainakin menee.

  VastaaPoista
 3. Hauska nähdä myös muiden lasten leikkivän raksalla kuten meidänkin tekevät. Rakentamisenkin suhteen taidetaan olla aika samoissa vaiheissa menossa :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Voi miten romanttisia teilläkin ollaan <3 Tällaiset pienet jutut ilahduttavat isosti.

  Vaikka lasten kanssa onkin raksalla koko ajan silmät selässä ja sydän syrjällään, ihaninta on, kun hekin viihtyvät mukana. Meillä on viritetty putken pätkistä ja mittalangasta jo useampi jousipyssy. :)

  VastaaPoista
 5. Sanna, kiva kun kommentoit! Meidän muksut tykkäävät olla raksalla välillä liiankin hyvin, sieltä kun löytyy kaikenmaailman jänniä tavaroita, joista saa aikaiseksi jänniä leikkejä. Ja mukana on usein eväitäkin, ja evääthän on aina hauska juttu :) Välillä on vähän raskasta vahtimisen suhteen, kun eihän se raksa ole leikkipaikoista ihan kaikkein turvallisin. Silmät selässä saa olla ja oma tekeminen jää kyllä aika mitättömäksi siinä lastenhoidon/vahtimisen ohella...

  Riitta, aika romanttinen oli se teidänkin sydän.. :) Niin totta tuo mitä sanoit; vaikka välillä on raskasta se lasten vahtiminen, ihaninta kuitenkin että viihtyvät, jaksavat ja haluavat olla mukana. Perheenähän tätä kuitenkin tehdään!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!