sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Viime viikon satoa

Kuluneella viikolla on taas ahkeroitu. Timpurit ovat saaneet hommansa päätökseen ja talossa on katto. Valmiina. Katto on myös terassilla ja autokatoksessa. Pieni lippa sisäänkäynnin ylle tehdään (me itse) sitten myöhemmin. Tasan neljä kuukautta timpureilla meni, ihan niin kuin arvioivat. Paljon nopeamminkin homma olisi valmistunut, jos he olisivat voineet keskittyä vain meidän taloomme. Mutta kaiken kaikkiaan ihan nopeasti työ sujui tälläkin tavalla ja tahdilla.

Neljä ikkunaakin talosta löytyy. Viimeisimpänä paikoilleen nostettiin keittiön ikkuna tänään illalla. Perjantaina oli tarkoitus laittaa paikoilleen kaikki suuret ikkunat ja lasiovet; näitä varten olimme sittenkin tilanneet paikalle asentajat. Asentajat tulivat ja totesivat, että apukarmit puuttuvat eivätkä ne heidän hommiinsa kuulu. Lähtivät pois ja palaavat tiistaina. No, nyt apukarmit odottavat valmiina herra asentajia, mies on nakuttanut niitä viikonlopun.

Myös takan piippu on muurattu valmiiksi. Siihen eteen sitten muurataan pian itse takkakin.

Ensi viikolla saadaan vihdoin laitettua se lattialämmityskin (jota yltiöpositiivisena luulin laitettavan jo silloin joku kuukausi sitten, heh) jonka jälkeen tehdään lattiavalu. Ja sitten vihdoin_ja_viimein pääsemme sisätöihin. Korkea aika onkin, jouluun on vajaa kolme kuukautta. Saapa nähdä, mitä siinä ajassa ehditään...

Piippu muutama päivä sitten, vielä keskeneräisenä. Kaikki kuvassa näkyvä roina on nyt siivottu pois lattialämmitysmiestä varten.

Piippuharkot.

Suurien ikkunoiden apukarmit valmistuvat.

Muovin sisältä pilkottaa takkasydän.

Näkymä olohuoneesta. Vinottain eteen tosin tulee pari taloa, mutta kyllä siihen jonkinlainen view vielä jää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!