sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Tule jo 2012

Talo on silloin ainakin jonkun verran valmiimpi. Silloin voin myös ripustaa seinälle tämän kalenterin. Super hieno!
6 kommenttia:

 1. Kalenteri näyttää hienolta! Mutta ei nyt pidetä hirveetä kiirettä tuon loppuvuoden kanssa ;) Että ehtii vielä muuttaa ja viimeistellä raksahommat...

  VastaaPoista
 2. Anne, ihan totta puhut! Oikeastaan toivoisin paria lisäviikkoa tälle vuodelle, että ehkä oikeasti voitaisiin päästä loppuvuodesta muuttamaan. Nyt tuo meidän aikataulu 'jouluksi' tuntuu vähän yltiö-optimistiselta.... :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva toi kalenteri, kiitos vinkistä! Googletin sen, mistä niitä saa ja eksyin ruotsalaiseen, minulle vieraaseen nettikauppaan. Voi voi, sen olisi ehkä parempi ollut jäädä löytymättä :)

  VastaaPoista
 4. Jenny; tosi kiva eikö ookin :) Olen aina tykännyt paljon kaikista vanhan ajan neon- ja numerokylteistä, joten tää upposi heti. Noi ruotsalaiset nettikaupat on pahoja, oon huomannut saman...

  VastaaPoista
 5. Kiitos :-) Toimitettiin juuri kalentereita Helsinkiin, se löytyy täältä: My o My, Papershop (myös nettikauppa) ja common.
  Lisää tietoa: http://www.urbncal.com/aterforsaljare-where-to-buy/

  VastaaPoista
 6. Eipä kestä, Esa! :) Ajattelin juuri ensi viikolla mennä käymään My o My'ssa, nytpä tiedän mitä ainakin nappaan sieltä mukaani. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!