torstai 6. lokakuuta 2011

Tämän viikon hommia

...kuvien muodossa.


Talossa alkaa olla jonkun verran ikkunoita jo paikoillaan. Olo- ja ruokahuoneeseen tulevien lasipariovien ja niiden viereisten ikkunoiden asennusta vielä odotellaan, menee ensi viikolle. Muut ikkunat laitamme itse paikoilleen viikonlopun aikana.

Telineet haettiin eilen pois, joten tontilla näyttää nyt kumman autiolta. Ehkä pian voitaisiin ryhtyä tekemään jo monttujen täyttöjä, saataisiin piha-aluetta paremmin käyttöön.


Yläkerrassa valmistellaan lattialämmityksen asentamista ja lattiavalua.


Lattialämmitysputket paikoillaan.


Valumiehet hommissa tänä aamuna. Tulivat paikalle klo 07 ja heti töihin vaan.


Lattian kuivuminen vie n. 10 viikkoa, mutta onneksi se ei estä sisätöiden tekemistä muuten kuin kaakeleiden ja parketin laiton osalta -  ja nehän joka tapauksessa laitettaisiin ihan viimeiseksi.

Tällaista meillä nyt. Tunnelmallista syysviikon jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Heip,

  Toi "lattian tulo" on jotenkin sellainen breaking point -- siitä lähteen sisätyöt meneneen vauhdilla. Onnea uudelle lattialle!
  T, Tilda

  VastaaPoista
 2. Hienosti edistyy! Teillä on katto ja ikkunat ja lattialämmityskin pian, vvvau. Ehkä meilläkin, sitten joskus... =)

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Ihanaa kun teillä pysyy sää ulkona ainakin lähes kokonaan... :) ehkä meilläkin kohta! Ja hienolta näyttää talo!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Kyllä se tästä edistyy, nyt vaan tuntuu että taas junnataan paikoillaan ja tehdään kaikkea näkymätöntä. Kun nyt pääsisi kunnolla sisätöiden kimppuun! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!